Programvara för fri

 
 

    Adressbok programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  WTD Kontakter är en adress bok programvara gratis nedladdning, en ansökan om att organisera dina kontakter gratis nedladdning Organisera uppgifter som namn, efternamn, telefoner, adresser etc med lätthet. Distribueras som freeware gör det det perfekta sättet att hålla dina kontakter.   PhoneDeck är en adress bok programvara gratis nedladdning, Flexibelt, lätt och snabb adressbok programvara gratis nedladdning. Inkluderar telefon uppringare.
       
  Gratis Adressbok är en adress bok kontakt programvara, varmed man kan notera adresser, telefonnummer, mobil, fax, företagsnamn, land, stad, webbadress och e-postadresser till dina kontakter och partners gratis nedladdning. Du kan enkelt skriva ut listan med kontakter och information om vald kontakt. Gratis Adressbok är helt gratis!   Contact är ett gratis Personal Information Manager med en födelsedagspåminnelse integrerad, som håller dig informerad om kommande födelsedagar REE nedladdning. Contact är medvetet mycket flexibel och enkel, det finns bara ett fåtal områden, i samband med vilken en obegränsad mängd och e-postadresser kan lagras för varje person, extra information kan sättas i anteckningsfältet. 
       
  Öppna Kontakter är en avancerad adressbok programvara för att hantera kontaktinformation individer och organisationer med relationer gratis nedladdning. Distribueras som freeware, var programmet utformat för personer som behöver mer än vanliga adressboksprogram för att förbättra dynamiska interaktioner med kontakter. Dessutom med SyncML för Öppna Kontakter, kan du synkronisera kontaktinformation med smart telefon, PDA och webb adressböcker etc.   RGS-CardMaster är en adressbok programvara gratis nedladdning. Förmodligen det enklaste PIM i världen! kontakter / adress / Telefonbok / Agenda programmet hanterar och hålla reda på alla dina kontakter, adresser, Phone, fax, webb, e-post, info ...! Lägg upp en bild till varje kort om ville, och även lägga till dina kontakter sina webbplatser, e-post, telefonnummer, personliga info etc. Det är en mycket komplett adressbok med många kraftfulla funktioner och fortfarande mycket lätt att använda! Adress layout kan ändras för att passa ditt land!
       
 

Programvara för fri