Programvara för fri

 
     
 

  Arbetsorder mjukvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Myit CRM är utformad för behoven hos service och reparationer Business Industry. MyITCRM ger ditt företag de verktyg för att underhålla och spåra dina kunder information och arbetsorder, betalningar, fakturering, anställda och sysselsättning. Medan Myit CRM utformades ursprungligen för Dator Reparationer Industri, kan den enkelt användas för alla typer av reparationer relaterade affärs elektrisk apparat reparation och service; Liten / Stor Växt Underhåll och skötsel; Motorcyklar, Bilar, Lawn Equipment service och reparationer. Några av Myit CRM: s Funktioner: Kunduppgifter inklusive kartor Google riktningar; Arbeta Order (Jobb / Uppgifter) Förvaltning; Arbetsorder schemaläggning via kalendern per anställd; Fakturering och fakturering; Acceptera betalningar via kreditkort via antingen Paymate, Paypal, checkar, kontanter eller Presentkort;     
       
  Socker är en komplett CRM-lösning som automatiserar dina kärn försäljning, kundservice och marknadsföring processer, med fokus på individen   Reflektera CRM Software möjliggör för företag att enkelt spåra kundrelationer information, interaktion, anteckningar, uppgifter och händelser. Kontakta hantering hjälper företag känner sina kunder bättre och bygga starkare relationer med kunder.
       
  tinyManager är en ljus, snabb chef för kunden. mycket liten Customer Relationship Management.   OpenCms från Alkacon Software är en professionell, lättanvänd webbplats content management system. OpenCms hjälper innehållsansvariga världen över att skapa och underhålla vackra webbsidor snabbt och effektivt.
       
  So-net är ett nytt SRM-system som utvecklats av ukranian företaget Information Systems. Denna mjuka löser ett brett spektrum av problem reffering allmän aktivitet arrangemang av ditt företag och samarbete med kunder. Den innehåller också ett antal moduler som behövs för kontorsanställda och företagsledare. Projektet är lätt att använda och ställa in, även det kan läggas med nya moduler, som utvecklats speciellt för ett problem som ställdes av.   eMail Broadcast CRM är en e kundrelationsmarknadsföring programvara med inbyggd HTML / text editor och e-postlista databashanterare, för gruppsändning av 1to1 personifiera meddelanden.
       
  CRMadar 3.0 är utformad för att ge dig den kunskap som du behöver för att utveckla och genomföra smartare kundstrategier samt maximera vinsten. Det är en kraftfull mjukvarulösning för Customer Relationship Management, Projektledning, Workflow Management för små och medelstora företag. Den CRMadar ansökan underlättar kontakthantering, kampanjhantering och kundservice.    
       
 

Programvara för fri