Programvara för fri

 
 

    Astrologi programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Astro123 är en astrologi programvara gratis nedladdning kombinerar följande program i ett praktiskt, lättanvänt program: N_Interp (för horoskop analys), MEandYOU (för att förstå sammansatta diagram betydelser), youandme (för att förstå synastri diagram betydelser), Transit ( för transit tolkningar - innehåller en ny transitrapport för upp till 366 dagar av transite), och Sökorden (för att hjälpa dig att bli bättre på att astrologiska analys i allmänhet). Astro123 också gör alla beräkningar för relationer såsom komposit diagram, synastri, dubbla kosmodyner, bi-hjul, etc. Detta är programmet jag använder nu för det mesta. Denna version har den senaste dual kosmodynernas algoritmer för analys av jämförelser.   Vilken Watch är en kraftfull astrologiprogram som täcker många områden och tekniker för astrologi. Dess syfte är att få snabb tillgång till relevant information och visar det på ett kortfattat och no-nonsense sätt: Håll det enkelt samtidigt som allt som är nödvändigt. Vilken Watch förutsätter att du redan är bekant med några grunderna i astrologi, och har en omfattande handledning som förklarar hur man använder de astrologiska tekniker genomförts här.
       
  Starlite är en astrologi programvara kan du skriva in information om födelse och få ett horoskop hjul antingen visas på skärmen eller skrivas ut. Startlite har inga andra beräkningskapacitet.    
       
  Astroworld 2001 6.2.0.5 Astroworld är ett program med vilket du kommer att kunna känna din natal chart. Ladda ner AstroWord gratis och ta reda på vad stjärnorna har i beredskap för dig   Astrolog 5.40 är en 100% freeware astrologi program, med versioner för Windows, DOS, Macintosh och Unix, och den fullständiga källkoden är tillgänglig för. Hitta vägen genom labyrinten av livet! :-)
       
  ZET är en kraftfull astrologi program för professionell astrolog, en effektiv resurs för astronomi studenter, och en underbar träningsverktyg för nybörjare. ZET kombinerar både astronomiska och astrologiska funktioner, med massor av astronomiska data och grafisk information. ZET s viktigaste funktioner är en interaktiv, mus känsliga horoskop, och hela det dynamiska förmåga - synkron omritning av alla tablåer, diagram och tabeller följande förändringar i tiden.   Horoskop Tolk programvara: Levererar noggranna karaktärsbeskrivningar, och exakta prognoser av dåtid, nutid och framtid. Du hittar allt du behöver för att beräkna och tolka horoskop från hela världen: automatiska kartbok, tryckta rapporter - allt till ett mycket överkomligt pris.
       
  MB Astrologi Birth Chart Software är ett gratis astrologi födelsehoroskop generator programvara baserad på principerna i västra astrologi och vedisk astrologi. Detta program berättar i detalj noggranna astronomiska platser av planeter vid tidpunkten för en individs födelse. Använda den information som ditt födelsehoroskop ger, kan västerländska och vedisk astrologi prognos alla viktiga händelser och sann möjligheter som kan uppstå i ditt liv. Den horoskop är också känd som födelsehoroskop.   Gemini dagliga horoskop Om du är ett fan av att läsa horoskop, då Horoskop är en enkel, praktisk applikation som levererar Horoskop direkt till ditt skrivbord. Horoskop omfattar både vecko- och månadshoroskop och har ett lättanvänt gränssnitt. Horoskop är indelade i Wellness, kärlek och karriär. Du kan också välja från Daily, vecka och månad horoskop med olika tecken som anges längs botten. Det övergripande gränssnittet är lite grundläggande och det är inte klart vilken källa den använder, men det är funktionell och enkel att använda.
       
      Atlantis astrologiprogram är bara det verktyg som du är säker på att leta efter om du vill få en astrologi läsning enligt Atlantis astrologi principer. Atlantis Astrologi är en av sådana astrologi system som kännetecknas av ett beräkningssystem som är helt unikt och skiljer sig från de av de andra astrologi system. Den extraordinariness Atlantis astrologi är att det handlar om 15 stjärntecknen medan de flesta andra behandlar 12 zodiaktecknen eller soltecken. En Atlantis astrologi läsning kommer att låta dig veta din Atlantis tecken eller Atlantis astrologi tecken
       
       
 

Programvara för fri