Programvara för fri

 
     
 

  Att göra-lista programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Todolist Ett effektivt och flexibelt sätt att hålla på toppen av dina arbetsuppgifter. Du vet hur det är - du börjar arbeta på ett projekt och halvvägs igenom, hittar du en eller två sidoprojekt dyker upp som måste lösas innan du kan fortsätta på det ursprungliga projektet.   Task List Guru är en gratis uppgiftslista arrangör idealisk för personlig ärendehantering och små projektledning. Du kan organisera inte bara uppgifter, men även aktivitetslistor, anteckningar och påminnelser. Task List Guru har en hierarkisk uppgiftslista träd med ikoner som låter dig organisera alla dina todo listor och anteckningar i en struktur med ikoner. Du kan välja mellan 48 olika färgglada ikoner för din att göra-listor - detta gör att använda denna arrangör kul.
       
  Skafferi för Windows Skafferi skärmdump visar skafferi hyllor. Vet vad du har med Skafferi, kan du se en översikt hur mycket spagetti sås, hundmat, eller toalettpapper du har kvar. När du kör låg, kommer objektet automatiskt på din inköpslista. Synkronisera med andra Familjemedlemmar se samma lista. Om du får slut på mjölk, medan en familjemedlem är ute, kommer mjölken automatiskt att visas på hans eller hennes skafferi listan. Det är så enkelt är det!    Task Coach - Din vänliga Aktivitetshanteraren. Task Coach är en fri öppen källkod todo chef. Det växte fram ur frustration om andra program som inte hanterar sammansatta uppgifter väl. Förutom flexibla sammansatta uppgifter, har Task Coach vuxit till att omfatta förutsättningar, prioritering, spårning ansträngning, kategoritaggar, budget, anteckningar och många andra funktioner. Men användarna inte tvingas använda alla dessa funktioner; Task Coach kan vara så enkelt eller komplicerat som du behöver det vara. Task Coach är tillgänglig för Windows, Mac OS X, och GNU / Linux; och det finns en följeslagare iOS-app. 
       
  Remember The Milk för webben Få organiserade och produktiv med Remember The Milk web app, tillgänglig för alla goda webbläsare.

 

  Toodledo är ett otroligt kraftfullt verktyg för att öka din produktivitet och organisera ditt liv. Mer än bara en att göra-lista, Toodledo ger dig en plats att lagra dina anteckningar, listor och konturer. Du kan samarbeta med vänner, familj eller dina medarbetare, och vi kommer säkert lagra och synkronisera alla dina data till dina enheter.
       
  Wunderlist är det enklaste sättet att få saker gjort. Oavsett om du organisera ditt arbete, dela en inköpslista med en älskad eller planerar en utlandsäventyr, är Wunderlist här för att hjälpa dig att få mer.    

 

 

Programvara för fri