Programvara för fri

 
 

    Båt design mjukvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  GRATIS! Fartyget är en yta modelleringsprogram för att utforma fartyg yachter och båtar gratis nedladdning. Uppdelning ytor används snarare än NURBS att ge konstruktören frihet att utforma NÅGON önskat hullshape. Veckla ytor, panelbaserade hydrostatik, olika exp format   Hullform är ett praktiskt verktyg för användare som behöver skapa skrov för fartyg och segelbåtar. Programmet syftar till att skapa en grundläggande skrovmodell och för att optimera sin form för att ge dig en hållbar lösning gratis nedladdning. När du skapar ett nytt projekt som du har möjlighet att specificera båten parametrar såsom den maximala bomlängd, hejda kratta och totala storlek. Du kan redigera varje avsnitt av modellen och infoga nya avsnitt från huvudmenyn.
       
  Från Free: Free är utvecklad för att erbjuda ett alternativ till hullform definitionsprogram baserade på NURB ytmodellering. De flesta skrov modellering paket använda dessa parametriska spline ytor som kan vara mycket svårt att använda gratis nedladdning. Free använder indelningsytor istället, som erbjuder många fördelar jämfört NURB ytor, såsom: inget behov av ett rektangulärt styrgaller uppdelad i rader och kolumner; mer frihet i modellerings knoge linjer; ytor kan innehålla hål; även de mest komplexa former kan skapas med bara en yta; möjligheten att sätta in bara en enda kontrollpunkt.   Frustrerad med Dyrt, svårt att använda och besvärliga Boat Design programvara? Så var vi ... ** Kolla vår specialerbjudande på 3D Boat Design ** "Och nästan 191.080 (och räkna) designproffs som nu utför sina designidéer med lätthet och precision som de behöver, och utan huvudvärk ... " 3DBoatDesign ™ har skapats med dig i åtanke. Det ger dig en professionell, fullt detaljerad högpresterande CAD programpaket som ger ökad frihet i modellering knoge linjer, ger ytor som kan innehålla hål och låter dig bygga även de mest komplexa former som kan skapas med bara en yta fri nedladdning.
       
  Ladda ner vår gratis Hull designer , en enkel, interaktiv, visuell 3-d skrovet Windows-program för modellering och utvecklings paneler för hårt gratis nedladdning chine konstruktion. Hitta Center of Boyancy, Center of Lateral Area, Längd vattenlinje, och rätande moment (kastat eller krängt) bland andra beräkningar. Skapa mönster för stam, aktern, skott, upp till 10 skiner, och upp till 8 bilder för byggnation. Inkluderar en 3, 4 eller 5 ark häckande och hand plottning förmåga och utgång till VRML 1.0, DXF, HPGL, eller Carlson plottrar. Inkluderar prov mönster och Word 6.0 manual. Användar Gavin Atkin erbjuder en tutorial. Inkluderar Atkins Oarmouse planer och Ed Bachmanns Excel verktyg.   Delftship marina programvara specialiserat på utveckling av avancerade marina program, med hjälp av toppteknik konst för vilken grunden lades vid Delft University of Technology gratis nedladdning. Vi kombinerar en korrekt och fullt 3D-modell av fartyget, spjutspetsteknik och en mycket optimerad grafiska användargränssnitt i programvara som är enkel att använda och mycket exakt. Det är därför i dag vår mjukvara används av designkontor och på fartyg över hela världen.
       

 

 

Programvara för fri