Programvara för fri

 
 

    Benchmark programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  NovaBench är vår populära komponent riktmärke programvara för Windows och Mac OS X gratis nedladdning. Det är det mest bekväma sättet att testa och jämföra systemets hårdvara och grafikfunktioner! Testa ditt system; benchmark CPU, RAM, hårddiskar och 3D-grafik Compare Jämför datorns poäng och systemkomponentresultat till andra Dela Dela och skicka in dina verifierade poäng på din profil och sociala nätverk   Snabb, lätt att använda, PC hastighet testning och benchmarking. Passmark Performance kan du objektivt riktmärke en PC med hjälp av en mängd olika hastighetstester och jämföra resultaten till andra datorer gratis nedladdning.
       
  SiSoft Sandra har länge ansetts vara en av de bästa PC-benchmark mjukvara tillgänglig gratis nedladdning. Den används ofta i hårdvara recensioner att bedöma hastigheten på komponenter såsom processorer, hårddiskar och grafikkort. Det är också möjligt att benchmarking mer obskyra saker, som till exempel minnesbandbredd.   Peacekeeper är en fri och snabb webbläsare test som mäter en webbläsare hastighet. Vilken är den snabbaste webbläsaren? Vilken är den bästa webbläsaren för dig? Ta reda på med Peacekeeper, den fria universella läsartestet från Future.
       
  Passmark BurnInTest är ett verktyg som gör att alla de stora delsystem i en dator som ska samtidigt betona testas för uthållighet, pålitlighet och stabilitet.   Fraps är en universell Windows-program som kan användas med spel som använder DirectX eller OpenGL grafisk teknik. I sin nuvarande form Fraps utför många uppgifter och kan bäst beskrivas som: Benchmarking Software - Visa hur många bilder per sekund (FPS) du får i ett hörn av skärmen. Utför anpassade riktmärken och mäta bildfrekvens mellan två punkter. Spara statistiken ut till disk och använda dem för dina egna recensioner och applikationer.
       
  Snabb, lätt att använda, PC hastighet testning och benchmarking. Passmark PerformanceTes t tillåter dig att objektivt riktmärke en PC med hjälp av en mängd olika hastighetstester och jämföra resultaten till andra datorer. Ta reda på om din dator fungerar som bäst. Jämför prestanda maskinen till liknande maskiner. Mäta effekten av konfigurationsändringar och uppgraderingar. Undvika att betala stora pengar för dålig prestanda. Gör objektiva oberoende mätningar på att basera din köpbeslut. Använd de avancerade tester för att skapa du äger benchmark scenarier   Memtest86 är en fri, noggrann, fristående minnestestet för x86 arkitekturen datorer.

HD Tune Pro är en hårddisk / SSD verktyget med många funktioner. Den kan användas för att mäta enhetens prestanda, söka efter fel, kontrollera hälsostatus (SMART), säkert radera alla data och mycket mer.

       
  Valley Benchmark är en ny GPU stresstest verktyg från utvecklarna av den mycket populära och hyllade Heaven Benchmark. Skogen klädda dalgång omgiven av stora berg förvånar med sin skala från ett fågelperspektiv och är extremt detaljerad ner till varje blad och blomma kronblad. Denna icke-syntetiska benchmark drivs av toppmodern Unigine Engine visar upp en omfattande uppsättning spjutspetsgrafikteknik med en dynamisk miljö och fullt interaktiva lägen tillgängliga för slutanvändaren.   TestLog erbjuder en integrerad förvaltning miljö där du kommer att skapa och hantera, inte bara dina testfall, men hela din testplan. Det erbjuder en strukturerad metod för testprocessen, men ändå förblir mångsidig nog att passa in i någon befintlig metodik (inklusive UML). TestLog använder en lätt XML-databas, vilket gör installation och konfiguration en fråga om några få klick.
       
 

Programvara för fri