Programvara för fri

 
 

    Blogg programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Wordpress är web program du kan använda för att skapa en vacker webbplats eller blogg. Vi vilja säga att Wordpress är både gratis och ovärderliga på samma gång. Kärn mjukvara byggs av hundratals gemenskapvolunteers, och när du är redo för mer det finns tusentals plugins och teman tillgängliga att förvandla din webbplats i nästan allt du kan tänka dig.   Blogger är en blogg-publiceringstjänst som gör flera användare bloggar med tidsstämplade poster. Blogger låter sina användare att välja mellan olika mallar och sedan anpassa dem. Användare kan också välja att skapa egna mallar med CSS.
       
  Tumblr är så lätt att använda att det är svårt att förklara. Vi gjorde det riktigt, riktigt enkelt för människor att göra en blogg och sätta vad de vill på den. Berättelser, bilder, GIF, TV-program, länkar, spydigheter, dumma skämt, smarta skämt, Spotify låtar, MP3, filmer, mode, konst, djupa grejer. Tumblr är 221 miljoner olika bloggar, fylld med bokstavligen vad som helst.   Medium är en blogg som möjliggör för användare att dela och uppleva kunskap, idéer och berättelser. Det är en personlig blogging webbplats som tillåter användare att lägga upp sina skrifter på mer än 140 tecken med inbäddade bilder. Användare som sträcker sig från journalister till amatör kockar skapar, post, lämnar anteckningar och lägga rekommendationer om medium.com. Webbplatsen hjälper också användarna att hitta sin målgrupp med mindre ansträngning.
       
  Svbtle En blogging plattform utformad för att hjälpa dig att tänka. Instrumentbrädan är ett flöde av opublicerade idéer eller förslag verk-in-progress, på vänster sida, och en lista över publicerade artiklar till höger. Den är utformad för att hjälpa dig komminister tankar och berättelser, arbeta med dem långsamt, och publicera när du är redo.   Quora är en fråga och svar webbplats där frågorna skapas, svarade, redigeras och organiseras av dess användare.
       
  Postach.io Den Evernote Powered Blogging Platform Det enklaste sättet att blogga. Anslut bara en anteckningsbok och tagg noter "publicerade". Skapa en gratis webbplats i 30 sekunder en ny blogging plattform som förvandlar din Evernote bärbar dator till ett content management system.    Google+
 

Programvara för fri