Programvara för fri

 
 

    Bokutgivning programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  XFlip Pro Gör dig Publicera Fantastisk Flash sidan vända så enkelt bygga digitala blädderbok som flash sida vända, pdf flash bok eller 3d boksida flip etc. lätt och sedan läsa, dela och visa dem på alla datorer, tabletter, eller mobila enheter som iPad, iPhone eller Android-enheter när som helst och var som helst.   Scribus är ett Open Source-program som ger professionell sidlayout till Linux, BSD UNIX, Solaris, OpenIndiana, GNU / Hurd, Mac OS X, OS / 2 Warp 4, eComStation, Windows och Haiku skrivbord med en kombination av tryckfärdig produktion och nya metoder för sidans design.
       
  Desktop Författare DeskTop Författare är en ebook eller elektronisk publicering programvara som gör att du snabbt, enkelt och professionellt skapa & sälj elektroniska publikationer såsom e-böcker, eCatalogs, ePresentations, fotoalbum och mycket mer.   Pageplus Starter Edition Enkelt och gratis desktop publishing. Enkelt redigera en mall Välj mellan en rad förinställda mallar som du till fullo kan skräddarsy med grafik, storlekar, färger och mer.
       
  ePub är en förkortning för elektronisk publicering som grundades av International Digital Publishing Forum. Den digitala tidsåldern har gjort för böcker som ska köpas och laddas ner direkt kontra beställa online eller besöka den lokala bokhandeln. FSS ePub Reader är ett mycket grundläggande läsare som gör att du kan läsa din samling av digitala böcker, dokument och serier. Den innehåller också en omvandlare för att ändra ePub-filer till PDF, HTML eller ren text.    FlipHTML5 är en gratis digital publicering programvara för att konvertera PDF-dokument till attraktiva nätet html5 baserat blädderbok med video, musik, blixt, hyperlänk. Det hjälper användarna att upptäcka och importhyperlänkar i käll PDF-dokument automatiskt. Användare kan utforma olika Formatavgränsare online htlm5 blädderbok med riktiga sida vända effekt genom att använda denna fri tidningen gör programvara. De skräddarsydda digitala publikationer kan användas för marknadsföring av produkten eller annons. Det är ett användbart verktyg för användare att publicera blädderbok och hantera dem på nätet. Användare kan lagring av blädderbok du skapar på vår online-server utan kostnad gratis nedladdning ..
       
  WriteMonkey är en ordbehandlare som har utformats med den allvarliga författare i åtanke. Writemonkey är en Windows Zenware * skriv ansökan med en extremt avskalad användargränssnitt, lämnar dig ensam med dina tankar och dina ord.   RapidTyping 5 - Touch Typing Tutor Lär dig använda tangentbordet på ett roligt och underhållande sätt helt gratis. Rapid Typing Tutor är utformad för att lära vuxna och barn att använda sin dator tangentbord mer effektivt än någonsin. Att lära sig att typ kan vara lätt och roligt!
       
       

 

 

Programvara för fri