Programvara för fri

 
 

    Budget programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Boka konton är personlig ekonomi programvara som håller reda på alla dina kontroll, sparande och kreditkort. Det är lätt att förena dina konton. Du kan enkelt spåra din finansiella information genom att manuellt ange din månatliga transaktions. Du kan kategorisera dina utgifter så att du vet var du spenderar det mesta av dina pengar på. Det är lätt att se var dina pengar går genom att titta på cirkel eller stapeldiagram. Du kan ställa in din budget för varje kategori och bo på en budget.   Hem och småföretag Budget Software Konton och Budget Detta är en enkel bokföringsprogram som ger dig alla nödvändiga verktyg för att hantera din personliga ekonomi (utgifter, inkomster) och din budget. För hemmet eller små företag redovisning. Gratis för ett bankkonto. 
       
  AceMoney Lite versionen Privatekonomi programvara (för 2 konton) AceMoney Lite, hem budget, fri privatekonomi programvara, är det bästa Microsoft Money eller Quicken alternativ. Det gör Hantera flera konton en bris. Du kan hantera dina budgetar, spåra flera valutor finanser, analysera dina utgifter vanor, göra överföringar mellan konton, och göra on-line banking. Du kan börja direkt utan någon tidigare redovisning erfarenhet   BizController FREE Corporate Financial Planning Made Easy Skapa och underhålla komplexa finansiella planer, budgetar och prognoser som är tillförlitliga, spårbar och fri från felaktigheter • Håll dina planeringsantaganden bekvämt organiserade i Excel och i synk med dina rapporter • Lätt att anpassa BizController till den komplexa redovisningen regler och kontrollerande din organisations behov 
       
  Letar efter ett program för att hjälpa dig att kontrollera utgifterna och få ut av skulden? Computek Finansiell Planering kalender kommer att organisera din bekostnad / intäkter med kalender gränssnittet, spåra din plan & budget, anpassa dina konton, plats, användaren, kategori, visa räkningar betalas i de närmaste 30 dagarna, lägga till anteckningar till kalendern, exportera data, skriva ut kalendern eller rapporter. Befria dig från skuld & låt Computek ge lösningen gratis nedladdning.   Om du som jag är värdelös med siffror och du har liten eller ingen ekonomisk bakgrund, då Buddi är en frisk fläkt gratis nedladdning. Det syftar till att redovisning så enkel som möjligt genom att klippa ut jargong och komplexitet och göra processen tillgänglig för människor från alla samhällsskikt. Bäst av allt, det är helt gratis och öppen för modifiering som det är helt öppen källkod. Det fungerar också olika plattformar eftersom det är helt baserad på Java. Självklart, om du arbetar med känsliga ekonomiska data sedan ett stort bekymmer är säkerheten. Guden nyheten är att Buddi kan du kryptera dina bokförings lakan men de dåliga nyheterna är att om du förlorar ditt lösenord, det finns inget sätt att återvinna det eftersom det inte finns några bakdörrar till krypteringen enligt utvecklaren. Medan grafik och gränssnitt är inte exakt spektakulära, gör programmet före allt mycket enkelt och på ett enkelt att tolka sätt. Det låter dig också exportera data även om antalet format den kan göra detta i är ganska begränsade. Det har också förekommit rapporter från vissa användare som ibland, blir filerna "skadade" eller otillgängliga även utvecklaren. För alla som inte vill plaska ut på dyra bokföringsprogram eller är vanligt rädd för redovisning, är detta ett bra program. ecent förändringar ingår är förmågan att använda delade transaktioner, förbättrat gränssnitt för budgetering och många buggfixar.
       

 

 

Programvara för fri