Programvara för fri

 
 

  Bygg programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Tinker s Construct skapades av mDiyo. Den används för en mängd ändamål, främst för att göra grundläggande till avancerade verktyg och vapen. Du kan också använda ett smältverk för effektiv malmbearbetning gratis nedladdning. Andra delar av TC inkluderar nya mobs, lager tillägg och många, många nya dekorativa och funktionella block.   3D Kit Builder är en helt interaktiv 3D-grafik program som introducerar 3D-modellering och Computer Aided Design (CAD) begrepp för alla åldrar gratis nedladdning. Varje modell kit har cirka 80 och 120 delar och jobbet tar ungefär lika lång tid som skulle en plastmodell kit. Ändå är detta en virtuell version och det indirekt lär ut hur man blir en 3D-spel konstnär. Så barnen kan få en smak för något starkare som 3D Studio Max.
       
  K-3D är gratis-as-in-frihet 3D-modellering och animation programvara. Den har en plugin-orienterad motor procedur för alla dess innehåll, vilket gör K-3D en mycket mångsidig och kraftfullt paket. K-3D träffar på polygonal modellering, och innehåller grundläggande verktyg för NURBS, plåster, kurvor och animering   Välkommen till CONWORLD - Din virtuella världen för Construction! Conworld är en virtuell online-konstruktion världen som erbjuder allt om "Visual Interactive Simulation" i byggandet. Med andra ord: du spelar byggprocesser som om du var på plats! Med realistiska maskiner och realistiska produkter och vad som är viktigast - med realistiska processer. Vi erbjuder följande tjänster och produkter:
       
  Blockworks , den virtuella byggandet leksak för barn i alla åldrar, är perfekt för dina barn och hela familjen. Det uppmuntrar kreativ och gränslös utforskning av en virtuell värld byggd av barnen själva. Ha ännu roligare att lägga till färg, animation och ljud. Blockworks är garanterat att ge timmar av frisk underhållning.   Linjer 3D är ett enkelt program för att visa 3D-objekt i form av ett nät uppbyggt av linjer och cirklar. Programmet läser enkla textfiler (.rot), vilket gör det mycket lätt att göra och redigera 3D-modeller. Programmet är mycket liten, kräver ingen installation och behöver inga extra program eller API för att köra. Detta gör den idealisk för att dela 3D-filer över internet, eftersom allt du behöver göra är att skicka programmet med din .rot textfil.
       

 

 

Programvara för fri