Programvara för fri

 
 

    Cloud programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Openstack programvara styr stora pooler av compute, lagring och nätverksresurser i hela ett datacenter, hanteras genom en instrumentpanel eller via Openstack API. Openstack fungerar med populära företag och öppen källkod vilket gör den idealisk för heterogena infrastruktur. Öppen källkod för att skapa privata och offentliga moln.   Apache CloudStack är öppen källkod avsedd att distribuera och hantera stora nätverk av virtuella maskiner, som en hög tillgänglighet, skalbar infrastruktur som tjänst (IaaS) cloud computing-plattform. CloudStack används av ett antal tjänsteleverantörer att erbjuda offentliga molntjänster, och av många företag att tillhandahålla en lokal (privat) molnerbjudande, eller som en del av en hybrid molnlösning.
       
  Tonido din egen Personal Cloud Tonido Server kan du komma åt alla dina filer på din dator från en webbläsare, smartphone, surfplatta eller ens DLNA-aktiverade enheter. Ingen installation behövs.   Odla ditt företag med Apptivo CRM, fakturering, Projekt, tidrapporter och mer. Enkelt, prisvärt och integrerad.
       
  Cloud Suite är en samling av web apps, avsedda att köras på en personlig server. Detta är ett utmärkt substitut för den stora molnet, för dem som är oroade över privatlivet. Eftersom det inte drivs av ett företag, har du full kontroll över dina data.   FOTO GRID Förvandla dina foton till en sval 4x4 FOTO GRID! Gör en cool 4x4 interaktiva bildrutnät använda vår enkla att använda bildrutnät app. Ladda upp några bilder eller välj några foton från dina Facebook-album för att skapa en fantastisk bildrutnät på bara 4 snabba steg.
       

 

 

Programvara för fri