Programvara för fri

 
 

  Daycare programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Barn dagis hantering paket . Det har de grundläggande funktionerna som kan användas som bas grund att bygga funktioner för att köra valfri storlek anläggning gratis nedladdning. I den hittar du närvaro spårning, och pickup funktioner. Vi planerar fler funktioner som projektet växer. Den nyaste inslag i SaaS-versionen av programmet kommer att innehålla ett meddelandesystem som visar ett påminnelsemeddelande till en förälder eller ett globalt budskap till alla föräldrar. Dessutom kommer det att finnas ett sätt att skicka en balans till föräldrarna. Dessa är de två mest efterfrågade funktionerna som läggs. Vi ser det här paketet kommer långt med antalet nedladdningar som spelas in.   Funktioner Barn och familj management Personal och facility management Ekonomi och Redovisning Mat fakturering Lön Cake Desktop är en gratis barnomsorg programvara som är enkel att använda gratis nedladdning. Programvaran kan hålla ett obegränsat antal barn, familjer och anställda. Cake Desktop är en komplett programvara utan tilläggsmoduler eller utgångsdatum och uppdateras automatiskt. Cake kommer också att ge gratis online support och video tutorials. 
       
  "Complete" Management Solution barnomsorg chef har varit programvara val av barnomsorg Professionals 30 år gratis nedladdning. Över 25.000 barnomsorg Professionals har valt barnomsorg Manager för att förenkla hanteringen av sina barnavårdscentraler, förskolor, och före / efter skolprogram. Barnomsorg Manager är din "komplett" barn, familj, och personalhanteringslösning.   Den Daycare Chef är en Microsoft Excel-arbetsbok som använder anpassade formulär, lakan och VBA-kod för att hjälpa dig hantera din dagis operation gratis nedladdning. Den Daycare Manger kan du hantera barn, vårdnadshavare och medarbetar demografi, kontroll, kontrollera att skriva, leverantörsskulder / fordringar (GL) (som är kopplad till kontrollen skrivande, GL, och checkhäfte), utskrivbara ansökningsblankett för nya barn, utskrivbara förälder rapporter, budgetrapporter och löne (inklusive skatteberäkningar Arbetsboken är fristående,. du behöver inte vara ansluten till Internet för att använda det eftersom det är Microsoft Excel, är det fullt kompatibel med program som kan utbyta data. med Excel via OLE eller DDE.
       
  Barnomsorg Office Pro fortfarande den mest prisvärda och heltäckande barnomsorg kontors programvara finns gratis nedladdning. Den är laddad med avancerade funktioner för att organisera och automatisera dina dagliga, rutinförfaranden kontorsförvaltning. Med en sådan kraftfullt program, kommer du att bli förvånad över dess enkelhet och användarvänligt sätt av denna professionella verktyg. På grund av sin enkelhet, får vi väldigt få förfrågningar om teknisk support. Sedan 1999 är detta anledningen till att barnomsorgen Office Pro-klienter aldrig debiteras en avgift för obegränsad teknisk support. Oavsett om din barnomsorg anläggning är stor eller liten, kommer du att finna att många av de exklusiva funktioner för barnomsorg Office Pro kommer att ha ditt kontor i trim på nolltid. Automatiserade bokföringsfunktioner, såsom undervisning fakturering, är gjort för dig.   Barnomsorg Sage programvara är det ledande prisvärda barnomsorg programvara tillgängliga. Vår programvara har utformats med dina behov som professionell barnomsorg leverantör i åtanke. Barnomsorg Sage är komplett, prisvärd, kraftfull och flexibel. Vänligen titta på vår Introduktion Video för att se hur vår programvara kan hjälpa ditt center och frigöra din tid eller ring oss idag för en Live Demo! Du kan också granska några av våra Användar Vittnesmål. Om du har ett hem / familj baserad Child Care Center titta på vår dagis Sage Software Om du har en Drop In barnomsorg Center titta på vår DropInCare Sage Software 
       

 

 

Programvara för fri