Programvara för fri

 
 

  Dental programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Mr Tooth Dental Software Mjukvaran består i princip av en enkel och funktionell ansökan om tandläkarens, syftar till att effektivisera administrationen bearbetar dem. Görs genom en analys av de data som bearbetas genom rapporter, gjorde under sina besök på kliniken. Genom en tidigare planerad intervju med personal för denna klinik märkt bristen på teknik gör det svårt att registrera och kontrollera flödet av patienter och betalningar gratis nedladdning.   Dens PC - Periodontal och reparativ kartläggning är avsedd för allmänna tandläkare och tandläkare specialister som använder parodontala & reparativ kartläggning. Det ger en snabb och effektivt sätt att spela in resultaten.
       
  ordeNANDO_2013 det programvara är för ledning i en tandvårdsklinik kliniker historie budgetar, betalning och fakturor gratis nedladdning.   Practice Management Software är ett Windows-baserade medicinsk fakturering programvara avsedd för medicinska kontor, kiropraktorer, tandläkare och medicinsk faktureringstjänster. Oavsett om du är intresserad av att starta eget hem medicinsk fakturering tjänst eller hantera en privat praktik, ger Practice Management Software medicinsk praxis programvara du den bästa programvaran på marknaden.
       
  Ladda ner din GRATIS ACE Dental Software Demo Detta GRATIS fullt fungerande demo av ACE Dental Software gör att du kan se varje aspekt av programmet. Du kan själv se exakt hur förvånansvärt lätt ACE programmet faktiskt är.   System för Tandläkare Ltd utvecklar ständigt nya och befintliga funktioner som gör att du kan hantera din tandläkarpraktik effektivare. Välj något av alternativen nedan för att läsa mer om de viktigaste funktionerna som vi tillhandahåller.
       
  DentSuite 1.0 (Dental Clinic Management Software) DentSuite 1.0 är precis rätt programvara du behöver för att hantera din tandvårdsklinik, med alla faciliteter för att upprätthålla patienthistorik, hantera möten, lagra bilder på före och postoperativa bilder tagna genom ett intraoral ca

 

  Öppna dentala Online Patient Forms 3D Movable Tänder textmeddelanden E-post Rörlig Web App Kiosk Signatur Pads Miniatyrer skanning. Installera testversionen att utvärdera Open Dental, eller som det första steget när du installerar den fullständiga versionen av Open Dental. Demoversionen är fullt fungerande, förutom att det är en 30 patienter gräns och det har tillfälliga processrätt.
       

 

 

Programvara för fri