Programvara för fri

 
     
 

  Digital signage programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Digital Signage används vanligen för att informera eller annonsera. Det finns stora fördelar för digitala skyltar jämfört med traditionella statiska skyltar, inklusive möjligheten att uppdatera innehållet på distans via webben, anpassa skärmarna till dina tittare och även interagera med din lokala publiken. Du vet de TV-skärmar som du ser installeras i fler och mer allmänna utrymmen såsom butiker, restauranger, ovanför bensinpumpar, mat menytavlor och massor av andra ställen. Tja, det kallas Digital Signage.   Rise Vision Free Digital Signage Software Rise Vision fri öppen källkod digital signage mjukvaruplattform har alla funktioner du behöver för att bygga och fullt hantera en högkvalitativ skärm nät av något slag eller storlek Och det bästa? Det är GRATIS!

 

       
  Launcher Dock Ett gratis Windows verktyg för att hantera ditt sätt att starta och docka dina program på ett enda eller flera skärmar gratis nedladdning. "Fungerar bra för videoväggar. "Anpassa hur datorn startar. Öppna alla dina favorit program automatiskt när du loggar in.   FrontFace Lockdown Tool Skydda och låsa alla Windows PC som används som Public Kiosk Terminal eller för digitala skyltar!
       
  doPublicity Digital Signage chef är en gratis Digital Signage programvara som fungerar på alla Windows PC ansluten till en TV eller bildskärm. Programvaran visar bilder, video, webbplatser, anpassade meddelanden och RSS-feeds.   Signagelive digital signage mjukvara som en tjänst Vi tillhandahåller mjukvara, servrar och support; du ger meddelandet CLOUD-baserad programvara är bara att logga in för att Signagelive från din webbläsare för att ladda upp, schema och distribuera dina digitala medier. Du hittar alla de verktyg du behöver för att övervaka och rapportera om din digital signage-spelare på ett ställe, krävs ingen installation av programvara.
       
  Xibo Digital Signage för alla! Kraftfull Open Source Digital Signage content management system och Windows / Ubuntu display spelare programvara gratis download.Download och köra på din egen webbserver gratis. Behöver CMS hosting? Prova Xibo i molnet.   DisplayOp Free Edition BoxShot befria Den fria Digital Signage programvara för skolor, föreningar, offentliga tjänster och företag. Den Free Edition är en enda användare version av DisplayOp utan tidsbegränsningar. Den styr en ansluten bildskärm. Det är naturligtvis möjligt att installera DisplayOp Free Edition på flera datorer. Denna utgåva tillåter användning av en spelare med en display. 
       
  Digital Recall Digital Signage är någon elektronisk display (t.ex. en LCD- eller LED-skärm) som används för att visa innehåll som text, bilder, videoklipp osv ree nedladdning. Klicka på bilden för att se en kort video HUR ÄR Digital Signage SKILJER SIG FRÅN "TRADITIONELLA" SIGNAGE? Digital signage styrs normalt från en annan plats, och är kapabel att ständigt förändra vad som visas. Traditionell skyltning (typiskt tryckta medier) kräver någon att fysiskt gå och sätta upp eller ta ner skyltar, och det är statisk.    
 

Programvara för fri