Programvara för fri

 
     
 

  Drum programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Den orDrumbox är en fri trummaskin mjukvara, utformad för att vara så kreativa som möjligt med ovanliga egenskaper: auto-sammansättning, polyrythmes, ovanliga arpeggiator, automatiska ljud / spårmatchning, anpassade softsynths, lowfi rendering, etc. Detta verktyg kan komponera basgång och kompletta låtar med hjälp av medföljande trumset med ljud sequencer funktionerna.   orDrumbox är en programvara trummaskin datorprogram gratis nedladdning. Den har en ljud sequencer för att skapa trummönster Du kan komponera musik och slår med denna nya generation av ljud tracker.
       
  Hammerhead är en enkel TR-909-liknande trum datorprogram som syftar till att dansscenen. Du kan använda den för att skapa perfekta Techno loopar, Jungle mönster eller House beats, men det är också lämplig för Hip Hop, triphop, Rap, Industri och nästan alla andra musik du kan tänka dig.   Vätgas är en virtuell trummaskin som arbetar ensam, och har ett bibliotek av prover och mönster. Vätgas kan spelas med yuor Pc tangentbord, gränssnitt med en extern Midi controller eller kopplad till en sequencer mjukvara som Cubase. Vätgas kan du skapa rytmiska mönster som ska användas som kompletterande för era föreställningar.
       
  Använd PC Drummer för att snabbt och enkelt skapa välljudande trummusik till en bråkdel av kostnaden för en fysisk trummaskin. De inbyggda ljud samplas från verkliga instrument så att dina låtar låter verkligt, inte syntetiseras. Med PC Drummer kan du lägga till egna instrument prover och export trumspår i midi eller wav-format till program som Pro Tools, Cakewalk, Acid Pro, Cubase, Traction eller Adobe Audition.    
       
  PunchiTouch det är en virtuell elektronisk pad trumma med 6 olika prover för att play.Create dina egna rytmer. Gör underhållande musikaliska baser kombinerar som du vill sex olika elektroniska trum prover gratis nedladdning. Du kan använda musen, pekskärmen eller tangentbordet (Q, W, A, S, Z, X). Tillgängliga för Android och Windows Phone också. Portable. Ingen installation krävs.   JamDeck är ekologisk musikproduktion programvara för att fånga briljanta idéer snabbt gratis nedladdning. Förvandla din PC eller Mac till en omedelbar störning, levande looping, musikalisk brainstorming studio.

 

 

Programvara för fri