Programvara för fri

 
     
 

    E learning programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
      En gratis version av en kommersiell författarverktyg, authorPOINT Lite skapar eLearning innehåll genom att konvertera PowerPoint-presentationer gratis nedladdning. Den fria versionen inkluderar inte live-video / audio funktionalitet eller möjligheten att spara som en SCORM-kompatibel flash presentation. Detta är installerat, inte webbaserad, mjukvara, och används av en uppsjö av institutioner för högre utbildning.
       
  CourseLab är en kraftfull, men ändå enkel att använda, e-Learning författarverktyg som erbjuder ett programmeringsfritt WYSIWYG-miljö för att skapa interaktiva e-Learning-innehåll av hög kvalitet som kan publiceras på Internet, Learning Management Systems (LMS), cd-romskivor och andra enheter. CourseLab finns som en kommersiell produkt (version 2.7) och som freeware (version 2.4) gratis nedladdning.   EXE -projektet utvecklat ett fritt tillgängliga Open Source redigeringsprogram för att hjälpa lärare och akademiker i publiceringen av webbinnehåll utan att behöva bli skickliga i HTML eller XML markup gratis nedladdning. Resurser författade i eXe kan exporteras i IMS Content Package, SCORM 1.2 eller IMS Common Cartridge format eller som enkla fristående webbsidor.
       
  GLO Maker är ett författarverktyg för att skapa rika, interaktiva lärresurser gratis nedladdning. Det bygger på lång erfarenhet av Centrum för Excellence in Teaching and Learning (CETL) i Åter Learning Objects. Denna författarverktyg fokuserar på god inlärning design. Det ger kraftfulla funktioner i ett lättanvänt gränssnitt.    Våren erbjuder en gratis version av deras online eLearning Suite kurs skapande verktyg gratis nedladdning. Den fria versionen är begränsad på vissa sätt (det har inte stöd videoklipp eller anpassade branding) men tillåter SCORM kompatibel kurs skapande genom PowerPoint. Främst till företagskunder eLearning kurs författare.
       

 

 

Programvara för fri