Programvara för fri

 
     
 

  Elearning programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Active är en lösning för att göra interaktiva screencasts, snabbt författande och underhålla interaktiva e-lärande: Spela in skärmen och skapa screencasts lätt. Berika dina screencasts eller inlärningskurser med voice-over, bildtexter, anteckningar, videor och grafik gratis nedladdning. Gör dina screencasts eller e-learning kurser interaktiva genom att lägga applikationssimuleringar, förgrenade scenarier, och frågesporter. Enkelt publicera på webben, stationära datorer, mobila enheter, och ledande SCORM-kompatibel Learning Management Systems. Spåra och rapportera nyckeltal för att utvärdera elevens prestationer.   What2Learn Direkt online på What2Learn Virtual School gratis idag! Gå med och börja lära direkt genom tusentals interaktiva lärande spel, indelade efter ämne. Du kan också njuta av en rad inbyggda belöningar och även tävla i en liga mot dina friends.These inkluderar Q & A, långt svar, anagram spel, korsord, bild märkning och många fler.
       
  Blink är en handledning och presentation programvara för att skapa, i första hand syftar till att skapa tutorials om hur du använder programvaran (som en handledare för MS-Word / Excel etc) gratis nedladdning. Använda Wink du kan fånga skärmdumpar, lägga förklaringar lådor, knappar, rubriker etc och generera en mycket effektiv handledning för dina användare. Här är ett urval Flash handledning skapad av Wink. Klicka på den gröna pilen för att börja visa det. Detta är ett bra exempel på hur du kan skapa tutorials i Wink, genom att fånga skärmdumpar, musrörelser och ange dina egna förklaringar med dem. Och allt detta i en vanlig Windows-baserade användargränssnitt med dra-och-släpp-redigering gör det mycket enkelt att skapa högkvalitativa tutorials / dokumentation. Det uppskattas att Macromedia Flash Player är installerat i mer än 90% av datorerna. Använda Wink kan du skapa innehåll synlig över nätet i alla dessa användares datorer. Liknande program sälja för hundratals dollar, medan Wink är gratis med oöverträffade funktioner. Så sprida ordet om Wink till dina vänner.   Den eXe projektet utvecklades ett fritt tillgängliga Open Source redigeringsprogram för att hjälpa lärare och akademiker i publiceringen av webbinnehåll utan att behöva bli skickliga i HTML eller XML markup gratis nedladdning. Resurser författade i eXe kan exporteras i IMS Content Package, SCORM 1.2 eller IMS Common Cartridge format eller som enkla fristående webbsidor. eXe växte fram ur den nyzeeländska regeringen högskolenivå kommissionens eCollaboration fonden och leddes av universitetet i Auckland, Auckland University of Technology, och Tairawhiti Polytechnic. Det var senare stöds av CORE Utbildning, ett Nya Zeeland-baserade icke-vinstdrivande pedagogisk forskning och utvecklingsorganisation. Det har också stor hjälp av en global grupp av deltagare och bidragsgivare. eXe utsågs till finalist i Nya Zeeland omgången av IMS Global Learning Impact Awards 2008 och fortsatte med att hävda en Leadership Award vid den internationella bedömningen. (EXe bedömdes Best in Show för "skriva innehåll" och även en av de bästa 3 deltagare rankade projekten!)
       
  Multimedia Learning Object Authoring Tool möjliggör innehålls experter för att enkelt kombinera video, ljud, bilder och texter till en synkroniserad lärobjekt gratis nedladdning. Samtliga tillgångar är konfigurerade för att spelas upp i en förkonfigurerad ordning. Användarna behöver inte utföra några programmeringsuppgifter, utan snarare gå igenom ett grafiskt användargränssnitt för att skapa inlärningsobjektet.   LAMS är ett revolutionerande nytt verktyg för att designa, hantera och leverera nätet kollaborativa lärande gratis nedladdning Det ger lärare med ett intuitivt visuellt miljön för att skapa sekvenser av lärande. Dessa aktiviteter kan omfatta en rad individuella uppgifter, små grupparbeten och hela klassens aktiviteter utifrån både innehåll och samverkan. Om du vill prov LAMS, klicka här för att få ett konto på en av våra demonstrations servrar. Produkter & Tjänster LAMS International har en rad produkter för att hjälpa dig med din användning av LAMS. Oavsett om du vill bara att vi ska utbilda din personal i hur man använder programvara eller värd och underhålla din installation av programvaran, har vi nu de produkter att matcha.
       

 

 

Programvara för fri