Programvara för fri

 
     
 

  Filhantering programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Freecommander är en enkel att använda alternativ till den vanliga Windows filhanteraren. Programmet hjälper dig med det dagliga arbetet i Windows. Här hittar du alla nödvändiga funktioner för att hantera dina data lager. Du kan ta Freecommander helst - bara kopiera installationskatalogen på en CD eller USB-Stick - och du kan evenwork med det här programmet på en utländsk dator.   Unreal Commander är freeware filhanterare för Windows® XP / Vista / 7/8.
       
  Nomad är en kraftfull filhanterare skriven i Delphi språk. Två panel vy. Varje panel kan visa filer, mappträd och snabb fil förhandsvisning eller köra informationen. Mycket kraftfull fil filtrering. Sök med förmågan att hitta filen enligt många regler (inklusive dubbletter fynd), med möjligheten att spara söka för senare användning. Gängade filhantering. Alla filhantering (kopiera, ta bort, flytta, etc) utförs i separata trådar och inte hindra dig att arbeta med programmet. Denna funktion fördes från allra första versionen, och i när de släpps Nomad var första filhanterare som har en sådan gäng design! Arkiv öppning, söka och mapp gren också utförs i separata trådar, så du kan alltid stoppa dem när de tog för mycket tid. Kopiera med filfiltrering och grupp döpa (högt anpassas).   Multi Commander är en multi-flikar filhanterare som är ett alternativ till den vanliga Windows Explorer. Den har alla standardfunktioner som en filhanterare har som kopiera, flytta, byta namn, visa. Auto-uppackning, automatisk sortering, Bläddra i arkiv, register och FTP, Sök efter fil, Visa filer och bilder och Skript support låter dig automatisera många uppdrag
       
  Gratis Internet Download Manager är ett kraftfullt och helt gratis nedladdning manager, internet accelerator och filhanteringssystem. Den stöder HTTP, FTP, BitTorrent, Flash och kommer att påskynda nedladdningshastigheter och kan återuppta avbrutna överföringar.   4shared är ett datorprogram som komplimanger fillagring systemet webbaserat. Ladda upp filer via denna app sedan komma åt dem överallt eller dela dem med andra människor gratis nedladdning. Om du letar efter online app, klicka här! 4shared skrivbordet har fördelen av att titta precis som webb-app, så att användarna kommer att vara helt bekant med layouten. Den använder också en ganska vanlig Windows-stil layout, med en traditionell filträd så det är lätt att organisera dina filer.
       
  JDownloader är en fri, öppen källkod nedladdning verktyg med en enorm gemenskap av utvecklare som gör nedladdning så enkelt och snabbt som det borde vara. Användare kan starta, stoppa eller pausa nedladdningen, ange bandbreddsbegränsningar, auto-extrakt arkiv och mycket mer. Det är en enkel att förlänga ramverk som kan spara timmar av din dyrbara tid varje dag!   Ultracopier är fri programvara och öppen källkod licensierad under GPL3 som fungerar som en ersättning för filer kopierar dialoger. Viktigaste funktioner är: spela / pausa, hastighetsbegränsning, on-error CV, fel / kollisionshantering ... Hög prestanda och kontroll Ultracopier är snabbare än de flesta standardsystemverktyg. Det ger många avancerade funktioner såsom: start / återuppta kopieringen, hastighetsbegränsning, söka igenom listan kopian .. Fel och kollision managementError och kollisionshantering Ultracopier förutspår interna och externa fel. Det resulterar i detaljerade informationsdialogrutor som låter dig plocka upp den bästa lösningen (t.ex.. Alltid skriva, skriva om nyare, ...).
       
  iFunBox Classic ingår, du kan fortfarande hantera filer på din iDevice utan jailbreak behövs. Här är några grundläggande funktioner: • Säker ipa paketet installation och enkel tillgång till filer och resurser i App sandlåda. Läs mer • Använda enheten som bärbara USB-disk med Hi-Speed ​​överföring utöver 20MB / s på iPhone och iPad. • Importera och exportera låtar, videor, bilder och ringsignaler med iFunBox snabb verktygslåda. App Installer & Filhanteraren för iPhone, iPad och iPod Touch   Android chef är en fullfjädrad mjukvara för användare att hantera Android innehållet på en Windows PC effektivt. Det gör alla funktioner man kan behöva för Android management enligt nedan visas. Backup ALLT från Android-telefoner till dator för fritid njutning. Gör som en praktisk Android SMS Assistant, kan du massa textning folk på datorn lätt; Enkelt att installera / avinstallera, flytta och export apps utan krångel.
       

 

 

Programvara för fri