Programvara för fri

 
     
 

  Fitness programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Crosstrainer Tracks vikt, styrketräning, kost och nutrition, wellness (sömn, vattenintag, mediciner), Foto loggen kan pass matas in eller laddas upp från vår träning utbyte gratis nedladdning. Spåra er fitness, kost och hälsa prestanda. Vår mjukvara är komplett med alla områdena hälsa, fitness, friidrott, och nutrition ingår och erbjuder flera mer avancerade funktioner och egenskaper för ett bättre pris än våra konkurrenter. Crosstrainer kommer också med en lång historia (startade 1986) där flera versioner har släppts och sålts.   MB Calorie Calculator är ett enkelt hälsa programvara med ett lättanvänt gränssnitt. Programmet är utformat för att beräkna den dagliga kaloriintaget som din kropp behöver. Detta beräknas utifrån din längd, vikt, ålder, kön och dagliga aktiviteter. Att vilja gå ner i vikt betyder inte att vi slutar äta helt. Vår kropp behöver kalorier för att utföra olika funktioner. Vi får dessa kalorier genom de olika sorters mat som vi intag. Detta program använder Harris-Benedict ekvationen för att bestämma den dagliga behövs kaloriintag. Denna ekvation beräknar basala ämnesomsättning (BMR) och sedan justerar det beroende på typ av daglig verksamhet för att ge rätt mängd kalorier som behövs.
       
  Gym Mästaren är gym programvara som utformats för att göra det enkelt att föra detaljerade register över dina medlemmar och deras medlemskap, bok klasser och utbildare, process och spår försäljning, och kommunicera med rätt medlemmarna sv massa vid rätt tidpunkt. Designad för att passa klubbar av alla storlekar, detta gym programvara funktionsspäckade. Med en full bokningssystem, försäljnings, hemsida integration, direkt integration debitering, en mobil app för utbildare, online bokning för kunder, och 24/7 dörr åtkomstkontroll, gym Master har allt du behöver.    Body Byte Nutrition & Fitness Organizer BodyByteTopend Sport och BodyByte samarbetar för att ge ett datorprogram program, speciellt utvecklat för att heltäckande organisera och hantera all information i samband med kost, träning och fitness. BodyByte är ett ovärderligt stöd till idrottstränare, idrottare, professionella skada rehabilitering eller alla som är intresserade i sin egen hälsa och kondition. Inte bara är det ett utmärkt mjukvara, det är nu helt gratis, ingen fångst! Gratis att ladda ner och gratis att aktivera. Gå hit för att ladda ner stora programvara gratis nedladdning. 
       
  BODYFITdb och hur vår kondition programvara kan hjälpa dig att nå dina personliga hälsa och träningsmål, läs nedan! På ett ögonblick BODYFITdb analyser om du ... Att äta en balanserad och hälsosam kost. • Möte ditt kalori behov. • Vikten du vunnit eller förlorat är muskler eller fett. • Blodtryck, puls och kolesterol förbättras. • Styrka utbildningsinsatser som verkligen lönar sig. • Aerobic conditioning har förbättrats.     
       

 

 

Programvara för fri