Programvara för fri

 
     
 

  Försäljning programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Pipeliner CRM Software för Windows och Mac Ta en rundtur i de funktioner som gör Pipe CRM Software ett enastående verktyg för säljare och säljteam. Du kommer snabbt se varför så många företag vänder sig till oss för att låsa upp den sanna kraft och potential för deras folk. Lär känna den ledande visuella försäljningen CRM på marknaden. Se fördelarna med ett transparent pipeline som gör försäljare, C-sviten, och försäljningschefer nöjda. Bevittna den överraskande förvandling möjligt med våra avancerade säljfunktioner   Insightly Online Small Business CRM Har svårt att hantera dina kontakter? Uppgifter som faller mellan stolarna? Behöver insikt i din försäljning pipeline? Vill du bli mer organiserad och mer produktiv? Behöver du köra ditt företag mer effektivt?
       
  EQMS 2012 Lite är en fri försäljning CRM-lösning optimerad för försäljningschefer, särskilt för individer och små och mikroföretag. Det är en förenklad fri version av ett CRM-system som finns även i en rad bidragsansökningar. EQMS 2012 Lite hjälper försäljningschefer spåra leads, uppföljningar och nedläggningar. Det håller kontakter ström, fångar ett brett utbud av information, mäter försäljningsutveckling, analyserar data och genererar rapporter.   Topsales - en komplett CRM, försäljning och marknadsföring programvara för proffs och företag. Upprätthålla en komplett kontakthantering. Nå ut och bygga en långvarig relation med dig kunder. Öka din produktivitet och ägna mer tid åt att bygga din verksamhet istället för att slösa tid på administrativa sysslor. Topsales tillåter medarbetare att arbeta och samarbeta i mer effektiva sätt. Det kommer att förbättra säljteam prestanda. Försäljnings team kan nu fokusera på det de gör bäst - att sälja. 
       
  Socker är en komplett CRM-lösning som automatiserar dina kärn försäljning, kundservice och marknadsföring processer, med fokus på individen   Reflektera CRM Software möjliggör för företag att enkelt spåra kundrelationer information, interaktion, anteckningar, uppgifter och händelser. Kontakta hantering hjälper företag känner sina kunder bättre och bygga starkare relationer med kunder.
       
  tinyManager är en ljus, snabb chef för kunden. mycket liten Customer Relationship Management.   OpenCms från Alkacon Software är en professionell, lättanvänd webbplats content management system. OpenCms hjälper innehållsansvariga världen över att skapa och underhålla vackra webbsidor snabbt och effektivt.
       
  So-net är ett nytt SRM-system som utvecklats av ukranian företaget Information Systems. Denna mjuka löser ett brett spektrum av problem reffering allmän aktivitet arrangemang av ditt företag och samarbete med kunder. Den innehåller också ett antal moduler som behövs för kontorsanställda och företagsledare. Projektet är lätt att använda och ställa in, även det kan läggas med nya moduler, som utvecklats speciellt för ett problem som ställdes av.   eMail Broadcast CRM är en e kundrelationsmarknadsföring programvara med inbyggd HTML / text editor och e-postlista databashanterare, för gruppsändning av 1to1 personifiera meddelanden.
       
  CRMadar 3.0 är utformad för att ge dig den kunskap som du behöver för att utveckla och genomföra smartare kundstrategier samt maximera vinsten. Det är en kraftfull mjukvarulösning för Customer Relationship Management, Projektledning, Workflow Management för små och medelstora företag. Den CRMadar ansökan underlättar kontakthantering, kampanjhantering och kundservice.    
       
  Copper Point of Sales Software Retail POS försäljningsprogramvarusystem. Effektivisera detaljhandeln kassan för dina anställda och kunder. Kopparförsäljningsstället programvara (POS) ger företag ett kassasystem som lagrar produktinformation, vilket gör kassan snabbare och mer exakt för dina kunder och din bokföring. Lätt rekordförsäljningstransaktioner Skriv kvitton för kunder Hantera produkt priser och rabatter Kopparförsäljningsstället programvara är lätt att navigera, och är kompatibel med pekskärmsterminaler och streckkodsläsare, hjälpa spara tid när det ringer upp försäljningen och förebygga kassa fel.   uniCenta OPOS är en flerspråkig POS (Point-Of-Sale) som utformats för Pekskärmar. Den stöder branschstandard hårdvara och kan köras på skärmstorlekar från så lite som 800x600 uppåt.
       
  Sysme Pos är en kraftfull och användarvänlig försäljnings programvara för att hantera försäljning och lager i detaljhandeln och hotell- och företag såsom barer, restauranger, pubar, caféer och många fler. Designad för att fungera med pekskärmar och / eller streckkodsläsare.   OfficePos Free kan användas kontinuerligt och inget utgångsanvändnings gratis nedladdning. Om ditt företag behöver förbättra sin förvaltning och tillväxt, kan du uppgradera till OfficePos Premium med en kostnadsbesparing över 95% jämfört med en traditionell lösning. RETAIL, MAT DRYCKER, Stöder GÄSTFRIHET alla branscher. Dess kraftfulla konfigurator kan du anpassa sitt gränssnitt och funktionalitet till flera typer av bekvämt och effektivt företag som utför arbete för användaren. 
       
  Välkommen till POSper , Open Source Point of Sales Programvara för småföretag. POSper är konstruerad för användning med pekskärmar och erbjuder enkel användning i kombination med alla funktioner du kan förvänta dig från ett helt låta kassasystem.   NORD POS en mobil webbsida POS för småföretagare FÖRSTA mobila versionen av NORD POS PRESENTERAR EN NY INTERFACE, FULL plattformsoberoende och support av många tillämpningar. CATALOG konto för varor och tjänster genom kategorierna. Produktförsäljning förvaltning av produkter av attributen. Surfa Rita listorna och förbereda rapporter. ETIKETTER Generera etiketterna med streckkoder och QR-koder.
       
  POS molnteknik Scan produkter, acceptera och processbetalningar, slutföra och skriva ut kvitton gratis nedladdning. Det är så enkelt! Blixtsnabb, integrerad kreditkort teknik bearbetning Pekskärm kompatibelt gränssnitt för snabb bearbetning Hantera en enda butik eller flera platser från någonstans Lätt att använda verktyg för att importera produkter för din butik (er)   Open Source Point of Sale är en webbaserad försäljningssystem skrivet i PHP. Den använder MySQL som datalagrings back-end och har ett enkelt användargränssnitt.
       
 

Programvara för fri