Programvara för fri

 
     
 

  Försäljning programvara

       
       
       
       
  Pipeliner CRM Software för Windows och Mac Ta en rundtur i de funktioner som gör Pipe CRM Software ett enastående verktyg för säljare och säljteam. Du kommer snabbt se varför så många företag vänder sig till oss för att låsa upp den sanna kraft och potential för deras folk. Lär känna den ledande visuella försäljningen CRM på marknaden. Se fördelarna med ett transparent pipeline som gör försäljare, C-sviten, och försäljningschefer nöjda. Bevittna den överraskande förvandling möjligt med våra avancerade säljfunktioner   Insightly Online Small Business CRM Har svårt att hantera dina kontakter? Uppgifter som faller mellan stolarna? Behöver insikt i din försäljning pipeline? Vill du bli mer organiserad och mer produktiv? Behöver du köra ditt företag mer effektivt?
       
  EQMS 2012 Lite är en fri försäljning CRM-lösning optimerad för försäljningschefer, särskilt för individer och små och mikroföretag. Det är en förenklad fri version av ett CRM-system som finns även i en rad bidragsansökningar. EQMS 2012 Lite hjälper försäljningschefer spåra leads, uppföljningar och nedläggningar. Det håller kontakter ström, fångar ett brett utbud av information, mäter försäljningsutveckling, analyserar data och genererar rapporter.   Topsales - en komplett CRM, försäljning och marknadsföring programvara för proffs och företag. Upprätthålla en komplett kontakthantering. Nå ut och bygga en långvarig relation med dig kunder. Öka din produktivitet och ägna mer tid åt att bygga din verksamhet istället för att slösa tid på administrativa sysslor. Topsales tillåter medarbetare att arbeta och samarbeta i mer effektiva sätt. Det kommer att förbättra säljteam prestanda. Försäljnings team kan nu fokusera på det de gör bäst - att sälja. 
       
  Socker är en komplett CRM-lösning som automatiserar dina kärn försäljning, kundservice och marknadsföring processer, med fokus på individen   Reflektera CRM Software möjliggör för företag att enkelt spåra kundrelationer information, interaktion, anteckningar, uppgifter och händelser. Kontakta hantering hjälper företag känner sina kunder bättre och bygga starkare relationer med kunder.
       
  tinyManager är en ljus, snabb chef för kunden. mycket liten Customer Relationship Management.   OpenCms från Alkacon Software är en professionell, lättanvänd webbplats content management system. OpenCms hjälper innehållsansvariga världen över att skapa och underhålla vackra webbsidor snabbt och effektivt.
       
  So-net är ett nytt SRM-system som utvecklats av ukranian företaget Information Systems. Denna mjuka löser ett brett spektrum av problem reffering allmän aktivitet arrangemang av ditt företag och samarbete med kunder. Den innehåller också ett antal moduler som behövs för kontorsanställda och företagsledare. Projektet är lätt att använda och ställa in, även det kan läggas med nya moduler, som utvecklats speciellt för ett problem som ställdes av.   eMail Broadcast CRM är en e kundrelationsmarknadsföring programvara med inbyggd HTML / text editor och e-postlista databashanterare, för gruppsändning av 1to1 personifiera meddelanden.
       
  CRMadar är utformad för att ge dig den kunskap som du behöver för att utveckla och genomföra smartare kundstrategier samt maximera vinsten. Det är en kraftfull mjukvarulösning för Customer Relationship Management, Projektledning, Workflow Management för små och medelstora företag. Den CRMadar ansökan underlättar kontakthantering, kampanjhantering och kundservice.    
       
 

Programvara för fri