Programvara för fri

 
     
 

   Foto Editor gratis nedladdning

       
       
       
       
  Photos   är ett roligt och enkelt fotoredigerare programvara för gratis nedladdning som gör att du kan fixa och förbättra bilder.   Windows Movie Maker XP är ett foto och videoredigerare, skapa fotopresentationer, gratis nedladdning programvara.
       
  PhotoFiltre   är ett foto editor programvara för gratis nedladdning komplett bild retuschering program. Den låter dig göra enkla eller avancerade justeringar av en bild och tillämpa ett brett sortiment av filter på den   Paint.NET   är gratis bild och foto redigeringsprogram för datorer som kör Windows är en gratis, lätt att använda fotoredigerare med stöd för lager, för snabb fotooptimering.
       
  GIMP är ett gratis bild foto redaktör, källbildredigerare, bildredaktör BMP, gratis nedladdning programvara.   Pinnacle Videospin   är ett foto Editor för gratis nedladdning, blanda videor, foton och musik, video och foto redaktör.
       
  Foto! Editor är ett foto editor programvara för gratis nedladdning som erbjuder en komplett uppsättning verktyg för bildredigering, kan du ta bort röda ögon direkt, förstärka färgen på bilden, göra roliga karikatyrer, lägg häpnadsväckande ljuseffekter, räta, sampla och beskära bilder. Den innehåller allt en digitalkamera ägare kan behöva korrigera eller förbättra sina bilder. Redigera och optimera bilder.    
       

 

 

Programvara för fri