Programvara för fri

 
     
 

  GIS-programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  GRASS , vanligtvis kallas GRASS (Geografiska Resources Analysis Support System), är en fri och öppen källkod geografiskt informationssystem (GIS) programpaket som används för geospatiala datahantering och analys, bildbehandling, grafik och kartor produktion, spatial modellering och visualisering. GRASS används idag i akademiska och kommersiella miljöer runt om i världen, såväl som av många myndigheter och miljökonsultföretag. Det är en av grundarna av Open Source Geospatial Foundation (OSGeo).   Karta Express - gratis GIS-programvara En fri att använda desktop produkt i Cadcorp SIS produktsvit. Den kan användas för att läsa många dataformat - GIS, CAD, webb och databas - direkt och utan översättning. Spatial fråge attribut fråge tabell visualisering statistisk analys avancerade tematiska kartläggning 3D-visualisering kartan publicering i Adobe Portable Document Format (PDF) karta utskrift
       
  Quantum GIS  En fri och öppen geografiskt informationssystem. Skapa, redigera, visualisera, analysera och publicera geospatial information på Windows, Mac, Linux, BSD (Android kommer snart) eller skrivbordet, server, i din webbläsare och som utvecklare libraries.Publish dina qgis projekt på webben med lätthet. Dra nytta av den kraftfulla symboliken, märkning och blandnings funktioner för att imponera med dina kartor.   DIVA-GIS är ett gratis datorprogram för kartläggning och geografisk dataanalys (ett geografiskt informationssystem (GIS). Med DIVA-GIS kan du göra kartor av världen, eller i ett mycket litet område, med hjälp av till exempel statliga gränser, floder, satellitbild och placeringen av platser där ett djur arter observerades. Vi erbjuder även gratis rumsliga data för hela världen att du kan använda i DIVA-GIS eller andra program.
       
  Flowmap är ett programpaket tillägnad analysera och visa interaktion eller flödesdata. Denna typ av data är speciell i det avseendet att det finns två olika geografiska platser som är anslutna till varje datapost: ett ursprung läge där flödes startar och en destinationsplats där flödet slutar. De flödesdata i sig kan bestå av människor (t.ex. pendlare, shoppare, sjukhus besökare), varor, användning av jordbrukstjänster eller telekommunikation och så vidare.   MapWindow GIS Projekt och mjukvaruutveckling teamet fokuserar på att skapa verktyg och teknik för GIS slutanvändare och programmerare som är licensierade under fria och öppna licenser källkod gratis nedladdning.
       
  GeoCommunity - Mjukvara

Gratis skript, Extensions, Verktyg, demos och mycket mer!

 
  SAGA - system för automatiserad Geovetenskap Analyser - är ett geografiskt informationssystem (GIS) programvara med enorma möjligheter för geodata bearbetning och analys. SAGA är programmerad i objektorienterad C ++ språk och stöder genomförandet av nya funktioner med en mycket effektiv Application Programming Interface (API). Funktioner är organiserade som moduler inom ramen oberoende Modul Bibliotek och kan nås via SAGA s grafiska användargränssnitt (GUI) eller olika skriptmiljöer (skalskript, Python, R, ...).
       

 

 

Programvara för fri