Programvara för fri

 
     
 

   Grafik programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  PicsArt - där alla blir kreativ programvara gratis nedladdning! De mest populära mobila fotoredigeringsprogram är nu tillgänglig på din Windows-dator eller tablet - så att du kan bli konstnär på någon enhet! Det är en allt i ett foto redaktör och ritverktyg för alla dina redigering och konstnärliga behov.   Artweaver är en fullfjädrad målarverktyg med en enorm uppsättning fördefinierade realistiska borstar att måla kreativt eller bara experimentera programvara gratis nedladdning. Artweaver är lämplig för nybörjare och avancerade användare.
       
  Artplus Digital Photo Recovery hjälper dig att återställa förlorade bilder, videor eller musikfiler från raderade, misstag formaterat eller ens skadad digitalkamera eller mobiltelefon minneskort programvara gratis nedladdning.   AvancePaint är komplett ritprogram konstruerad med ett unikt intuitivt användargränssnitt som gör AvancePaint lätt att lära och använda programvara gratis nedladdning. Den är kraftfull nog för att passa den avancerade användaren och ändå enkel nog att behaga nybörjaren.
       
  Spesoft Image Converter är en gratis, lätt att använda, men ändå betydande verktyg för batch bild, PDF, text och OCR konvertering programvara gratis nedladdning.   Rendera är ett gratis bildbehandlingsprogram som lämpar sig för konstnärlig målning, fotoretuschering, färglägga, och sömlös kakel design mjukvara gratis nedladdning. Den emulerar vanliga avancerade verktyg och har en enkel att lära sig, märkt gränssnitt. Kanten-omslag och interaktiva offset funktioner gör den perfekt för webbbakgrundsplattor. Version 1.5 innehåller JPEG-stöd, snabbare polygon rendering, och mindre tweaks. 
       
  PhoXo - liten, snabb, enkel att använda, kraftfull, fri, är bild och foto redaktör PhoXo en fri och kraftfull bildbehandlingsprogram gratis nedladdning. Det är liten, snabb, lätt att använda, kan behandlas som en mini PhotoShop. Dess funktioner inkluderar lager, ångra, över 50 specialeffekter, gruppbearbetning och ett brett utbud av användbara och kraftfulla verktyg för att välja, gröda, måla, retuschering, mätning och navigering. Speciellt kan du enkelt lägga till text effekter till bilden, såsom skuggtext, rippel text, lutning färgtext etc. PhoXo webbplats ger ett stort antal resurser, inklusive steg för steg handledning, tusentals gratis clip-art, ramar, mönster , texturer och former.   Allt-i-ett Vektorgrafik Editor Metasoft är stolta att meddela att VDraw3.0 betaversion officiellt har släppts fri nedladdning. VDraw är en allt-i-ett vektorgrafik redaktör för att göra nyhetsbrev, flygblad, broschyrer, affischer, logotyper, kartor, kalendrar, planlösning, kort och affärspresentationer. VDraw3.0 introducerar några nya funktioner. Det mest uppseendeväckande är att VDraw3.0 stöder fullt SVG 1.1 i dubbelriktad. Det finns också många förbättringar och vissa omkonstruktion och buggfixar. VDraw3.0 låter dig uppleva professionell ritning och redigering. Prova det nu!

 

       
  Stencil verktyg Med schablonen verktyget kan du placera en ram på skärmen. Denna ram är indelad i sektioner med hjälp av ett mönster av linjer. Flera olika mönster finns tillgängliga för att dela upp ramen med olika proportioner (det gyllene snittet till exempel) gratis nedladdning. Bildformatet på ramen kan enkelt ställas in på ett speciellt värde genom att hålla ned Skift medan du flyttar en av gränserna mot musen. Den speciella bildformat visas bredvid musen. Flera speciella bildformat finns: vanliga foto, film och pappersformat samt heltal och - naturligtvis - det gyllene snittet. Ramen kan roteras. Bildförhållande, storlek, position och rotationsvinkel visas i huvudfönstret.   Program Art Lines är grafisk applikation som låter dig skapa utmärkta bilder. Dessa bilder kan användas för att skapa målad konst, tapeter och hantverksprojekt, textilmönster och andra gratis nedladdning. Programmet är baserat på användning av flerfärgade linjer och linjer av varierande bredd. Linjen är flerfärgade linje om färgen på linjepunkter skiljer sinsemellan. Line är raden av varierande bredd, om bredden i punkter raden är variabelvärde. Linjen kan vara samtidigt flerfärgslinje och en linje av variabel bredd
       
 

Programvara för fri