Programvara för fri

 
     
 

  Gratis projektledning programvara

       
       
       
       
  Gantt-schema Skapa uppgifter och milstolpar. Bortsett från startdatum och längd, kan varje uppgift har prioritet, kostnads ​​färg och fyll mönster, anteckningar text och användardefinierade egna fält. Organisera uppgifter i en Work Breakdown Structure. Hierarkisk träd där framsteg, datum eller kostnader för lägre uppgifter nivå sammanfattas på de högre nivåerna. Sammanfattande uppgifter kan fällas ihop för att dölja uppgifter som inte är viktigt just nu. GanttProject är en annan öppen källkod fri projektplanering och verktyg.   Producteev Task Management Software for Teams. Få saker gjorda vart du än går med världens bästa Aktivitetshanteraren app. Producteev är enkel, kraftfull och så mycket mer än en online att göra-lista. Producteev ger dig allt du behöver för att skapa team projekt, tilldela och schema uppgifter och följa framstegen så ingenting faller mellan stolarna.
       
  Bitrix24 är ett projektledningssystem helt gratis för upp till 12 användare komplett svit av sociala samarbete, kommunikation och verktyg för ditt lag. Gratis samarbete svit med 35 + verktyg   Trello gör det lätt att organisera något med någon. Släpp långa mailtrådar, out-of-date kalkylblad, no-längre-så-klisterlappar, och otymplig programvara för att hantera dina projekt och få Trello, den enkla, fria och visuellt sätt att organisera dina viktiga saker. 
       
  2-planen är en integrerad projektledning programvara som kombinerar flera verktyg för projektplanering och projektgenomförande. Den har bärbara PM verktyg på bärbara datorer, handdatorer och iPhones. Det har nätverks- och online-PM verktyg på flera språk för geografiskt spridda team. Dess princip grundläggande design utnyttjar på vilka kunskaper proffs har att erbjuda både i planering och genomförande stadier av ett projekt.   Asana är en intuitiv uppgift-ledningssystem som fungerar bäst för grupper som interaktion i realtid, låter sina användare att visualisera sina mål, spåra sin tid, prioritera sina uppgifter, och få uppdateringar om projektet till höger i programmet. Den har också en kalenderfunktion för att plotta lagets arbetsuppgifter höger på instrumentbrädan.
       

 

 

Programvara för fri