Programvara för fri

 
     
 

  HTPC programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Kodi (tidigare känt som XBMC) är en prisbelönt fri och öppen källkod (GPL) programvara mediaspelare och underhållning nav som kan installeras på Linux, OSX, Windows, iOS och Android, med en 10-fots användargränssnitt för användning med tv-apparater och fjärrkontroller. Den tillåter användare att spela och visa de flesta videor, musik, podcaster och andra digitala mediefiler från lokala och nätverkslagringsmedia och internet.    Mediaportal är en fri öppen källkod mediacenter programvara, perfekt för att förvandla din dator till en mycket avancerad multimediacenter, eller Home Theater PC, för att se alla dina digitala medier i ditt vardagsrum. Mediaportal förvandlar din PC i en komplett medielösning där du kan: Titta, schema och spela in live-TV - som en TiVo, men bättre. Spela videor, filmer, dvd och Blu-ray-skivor. Lyssna på musik och radio. Njut bilder, hemvideor eller skapa ett bildspel. Stream medier, radio och TV till alla HTPC / PC ansluten till ditt nätverk. Använd en fjärrkontroll för att styra din HTPC från soffan. Åtkomst Mediaportal från webben eller mobila enhet. Kontrollera väder, nyheter, RSS-flöden och mer.
       
  NextPVR är en populär gratis personlig videobandspelare ansökan för Microsoft Windows, vilket gör det enkelt att titta på eller spela in live-tv, och ger fantastiska funktioner som serieinspelningar, webb schemaläggning, spela musik, video och bildfiler, Kodi / XBMC integration mm   Plex Hemmabio För den ultimata upplevelsen, installera Plex Hemmabio på en dedikerad dator för din TV. Det är optimerad för den stora skärmen och stöder en mängd olika format med HD-ljud, infödda frame rates och more.Plex för Xbox & PlayStation Njut av dina media när som helst, var som helst Dela media med vänner och familj Ladda upp dina foton från telefonen Stream media till varje TV i ditt hus
       
  Portitle är din HTPC vänlig film och TV-informationsportal. Portitle ger alla sammanfattningar, recensioner, trailers, undertexter och torrents för film eller episod som intresserar dig, bekvämt till din soffa.    

 

 

Programvara för fri