Programvara för fri

 
     
 

    Hårdvara övervakning programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Open Hardware monitor är en fri programvara med öppen källkod som övervakar temperaturgivare, fläkthastigheter, spänningar, last och klockhastigheter på en dator. Open Hardware monitor stödjer de flesta hårdvaruövervakning chips som finns på dagens moderkort. CPU-temperaturen kan övervakas genom att läsa kärntemperaturgivare av Intel och AMD-processorer. Sensorerna för ATI och Nvidia grafikkort samt SMART hårddisk Temperaturen kan visas.   CPU-Z är ett gratisprogram som samlar in information om några av de viktigaste enheterna i ditt system: Processor namn och nummer, Codename, process-, paket, cachenivåer. Moderkort och chipset. Minnes typ, storlek, timings, och modulspecifikationer (SPD). Realtidsmätning av varje kärna interna frekvens, minnesfrekvens.
       
  PC-guiden är bland de mest avancerade system för informationsprogram på marknaden gratis nedladdning. PC Wizard är ett kraftfullt verktyg speciellt designat för detektion av hårdvara, men även lite mer analys. Det \ 's möjlighet att identifiera en stor skala av systemkomponenter och stöder den senaste tekniken och standarder. Detta verktyg uppdateras regelbundet (vanligen en gång per månad) för att ge mest korrekta resultat. PC Wizard är också ett verktyg för att analysera och jämföra din dator. Det kan analysera och jämföra många typer av hårdvara, såsom CPU-prestanda, Cache prestanda, RAM prestanda, hårddisk prestanda, CD / DVD-ROM-prestanda, Avtagbar / FLASH Media prestanda, Video prestanda, MP3-komprimering prestanda.   Speccy Systeminformation SpeccySpeccy är ett avancerat Systeminformation verktyg för din dator gratis nedladdning. Måste ta reda på vad som finns inuti datorn? Inga problem! Speccy ger dig all information du behöver.
       
  Networx är ett enkelt och gratis, men ändå kraftfullt verktyg som hjälper dig att objektivt utvärdera din bandbredd situation. Du kan använda den för att samla bandbredd användningsdata och mäta hastigheten på din Internet eller något annat nätverksanslutningar. Networx kan hjälpa dig att identifiera möjliga källor till nätverksproblem, se till att du inte överskrider de bandbredd gränser som anges av din Internetleverantör, eller spåra misstänkt nätverk aktivitet karaktäristiska för trojanska hästar och hackerattacker.   HWMonito r är ett hårdvaru övervakningsprogram som läser PC-system främst hälso sensorer: spänningar, temperaturer, fläktar påskynda gratis nedladdning. Programmet hanterar de vanligaste sensorchip, som ITE® IT87 serien, mest Winbond® IC, och andra. Dessutom kan den läsa moderna processorer på-die core termiska sensorer, har liksom hårddiskar temperatur via SMART, och grafikkort GPU temperatur.
       
 

Programvara för fri