Programvara för fri

 
     
 

  Hemautomation programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  MisterHouse är ett open source hemautomation program. Det är kul, det är gratis, och det är helt nördigt. Skrivet i Perl, avfyrar det händelser baserat på tid, webb, socket, röst och seriella data. Den körs för närvarande på Windows 95 eller nyare och på de flesta Unix-baserade plattformar, inklusive Linux och Mac OSX.   Homegenie En vänlig och helt anpassnings hemautomation server, lätt att använda för alla, men ändå kraftfull och fullt utrustad DLNA / UPnP Control Point Kontroll UPnP Lights, Mediaservrar och mediamottagare. Spela musik, bilder och videor från alla mediaserver till din TV, högtalare, dator och mobil enhet. Automation Scripting Ljusstyrning och scenarier Skapa scenarier med dina fingertoppar och forma dig hem intelligens utan gränser genom att skapa avancerad styrning / interaktionslogik med C #, Javascript, Python och Ruby! Röststyrning IR / RF Fjärrkontroller och Voice Control Tala med HomeGenie från datorn eller Smartphone eller använd IR / RF fjärrkontroller för att aktivera scener och styranordningar. Energi Monitor och Statistik Energi Monitor och statistik Analysera data från sensorer och externa tjänster: Luminans, temperatur, luftfuktighet, vind KPH, Regn Utfällningar, Energiförbrukning och andra parametrar. Optimera kostnader och användning.
       
  InControl Home Automation Software  Styr dina lampor och andra z-wave enheter från din Android eller iPhone. Setup scener, evenemang och mycket mer. Se inslag matris för detaljer gratis nedladdning. Styr dina lampor från datorn, Android-enhet eller din iPhone.Lighting Kontroll Kontroll från Android & iOS-enheter Sonos Sound Integration Device Spegling Schemaläggning & Regler och evenemang Termostat Kontrollljusnivå Presets Golv Layout Aktivera lampor använder din TV Remote Fjärr garageport kontroll Integrerad scripting språk för avancerad styrning   Open Source Automation Detta projekt har skapats med det enda syftet att göra hemautomation tillgänglig för alla gratis nedladdning. För närvarande finns det en hel del hemautomation programvara på marknaden, men de är alla mycket dyra. Detta gör det svårt för den genomsnittlige användaren att inrätta ett professionellt system hemautomation utan att ta ut en andra inteckning. Ovanpå kostnaden, dessa program är mycket restriktiva. Användare tvingas använda endast hårdvaran som stöds och utan en öppen utdrag arkitektur de är i händerna på mjukvaruföretaget att utveckla nya gränssnitt. Open Source Automation projektet vinner dessa två stora problem med hemautomation mjukvaruindustrin. Först och främst är OSA fri och öppen källkod. Vem som helst med en internetuppkoppling kan ladda ner, installera och komma igång utan att spendera en krona. Ännu mer spännande är det öppna extendability av OSA. Vem som helst kan använda öppen källkod API medföljer OSA att utveckla nya plugins och utöka funktionaliteten i systemet. Med den öppenhet och gemenskap fokuserad syn på utvecklingen av nya och spännande plug-ins är säker på att pressa gränserna för fantasin.
       
  openHAB är en programvara för att integrera olika hem automationssystem och teknik i en enda lösning som gör övergripande automationsreglerna och som erbjuder enhetliga användargränssnitt. Detta innebär openHAB är utformad för att vara absolut leverantörsoberoende samt hårdvara / protokoll agnostiker kan köras på alla enheter som kan köra en JVM (Linux, Mac, Windows) kan du integrera ett överflöd av olika tekniker hemautomation i en    Freedomotic är en öppen källkod, flexibel, säker Internet of Things (IoT) utveckling ram, användbar för att bygga och förvalta moderna smarta utrymmen. Det vänder sig till privatpersoner (hemautomation) samt företagsanvändare (smarta butiksmiljöer, ambient medveten marknadsföring, övervakning och analys, ...). Freedomotic kan interagera med välkända standardprotokoll fastighetsautomation samt med "gör det själv" lösningar. Den behandlar webben, sociala nätverk och märkesfrontends som första klassens komponenter i systemet.
       

 

 

Programvara för fri