Programvara för fri

 
     
 

  Intranät programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Angry IP Scanner (eller helt enkelt ipscan) är ett open-source och plattformsoberoende nätverksskanner utformad för att vara snabb och enkel att använda. Den skannar IP-adresser och portar samt har många andra funktioner. Det är allmänt används av nätverksadministratörer och bara nyfikna användare runt om i världen, inklusive stora och små företag, banker och myndigheter. t körs på Linux, Windows och Mac OS X, eventuellt stödja andra plattformar också   Timetracker är en Firefox tillägg som kan hjälpa dig att vara lite mer produktiv. Hur fungerar det? Timetracker visar en liten klocka på webbläsarens nedre högra hörnet, med vilken den beräknar hur mycket tid du spenderar surfa på webben. Denna information kan vara användbar för att kontrollera hur mycket tid du verkligen spendera på webben eller att skära
       
  NetGong är ett intuitivt nätverksövervakning verktyg som gör att nätverksadministratörer, webbansvariga, och Internetleverantörer att övervaka alla nätverksanslutna enhet på Internet, intranät, eller TCP / IP LAN och få meddelanden direkt via ljudlarm, meddelande, e-post, eller programvara från tredje part när en anslutning misslyckas. Det är en kraftfull personlig övervakning produkt levererar låg kostnad, enkel drift, och runda dygnet täckning. En viktig komplement till alla nätverksadministratören personliga verktygslåda, låter NetGong användare att anpassa den till deras speciella ansvarsområde, från en enda server till en liten-kontoret LAN till hundratals enheter inom ett stort företagsnätverk.   EZ Intranät Messenger är utformad för att fungera i ett LAN-segment, utan närvaro av centraliserad server. Dess främsta mål är att ge chattjänsten tillsammans med onlinestatus anmälan, filöverföring, och realtid offentliga chatt.
       
  QuizFaber , tidigare känt som Quiz) är ett gratis program för Windows som låter dig skapa multimedia frågesporter som HTML-dokument. Detta program förenklar quiz fattandet i HTML utan några förkunskaper om HTML eller JavaScript. Frågesporten är redo att publiceras på Internet, i ett lokalt nätverk (med intranät-protokoll) eller på en lokal dator. Det kan vara helt skräddarsy för val av bakgrundsbilder, färger, ljud och typsnitt. Slutligen kan frågesport resultat sparas på en webbserver eller skicka via e-post.    Cerberus är ett lättanvänt webbkameran övervaka tillämpningen. Övervaka upp till tio webbkameror i realtid, i en helt konfigurerbar miljö. Ladda upp tagna bilder från varje kamera till en separat webbplats / intranät / nätverk / ftp site. Spara bilder med jämna mellanrum i en "time lapse" sekvens - eller gör allt ovan - för varje kamera.
       
 

Programvara för fri