Programvara för fri

 
     
 

  Krypteringsprogram gratis nedladdning

       
       
       
       
  DiskCryptor är en öppen krypteringslösning som erbjuder kryptering av alla partitioner, inklusive systempartitionen. Det faktum att öppenhet går i skarp kontrast till den nuvarande situationen, där de flesta av programvaran med jämförbara funktioner är helt egenutvecklade, vilket gör att det är oacceptabelt att använda för skydd av konfidentiella uppgifter.   Hideman   Dölj din IP Ingen vet var kommer du ifrån. Kryptera internetuppgifter Skydda dina Interner data med stark 256-bitars kryptering bort begränsningar Använd någon webbplats du behövde utan några begränsningar. FRI under 5 timmar i veckan
       
  AES Crypt är en fil krypteringsprogram finns på flera operativsystem som använder branschstandard Advanced Encryption Standard (AES) för att enkelt och säkert kryptera filer. Du behöver inte vara expert för att använda AES Crypt, inte heller måste du förstå kryptografi. När du använder Windows, det enda du behöver göra är att högerklicka på en fil väljer AES Kryptera eller AES dekryptera, ange ett lösenord och AES Crypt kommer att göra resten.   Challenger krypteringsprogram Challenger erbjuds att kryptera vid en data och katalognivå och är idealisk för alla säkerhetsmedvetna användare, särskilt inom områden som patentutveckling, utvecklingsingenjörer, journalister, jurister och övre plan hantering. Challenger har utvecklats för lokal dataskydd och kommunikation i slutna nätverk

 

       
  iSafeguard ™ Security Suite MXC Software erbjuder låg kostnad, enkel att använda och mycket säker kryptering och signaturlösningar för var och en från stora företag till enskilda användare digitala. Vår mjukvara används för att signera och kryptera dina filer av något slag. Klicka här för att läsa mer Sign och kryptera din e-post. Klicka här för att läsa mer kontra undertecknade (och krypterade filer) och e-post.   Steg är en plattformsoberoende och portabla program, skriven i C ++. Det använder Steganography och kryptografi tekniker för att dölja information inne okomprimerade och komprimerade bilder. JPEG (JPG), är TIFF, PNG, BMP bildformat stöds. Den döljer riktigt godtyckliga data i själva bilden (inte i metadata / kommentarfält eller läggs till i slutet av filen).
       
  TrueCrypt Password Plugin inte är en programvara för att generera lösenord men det är en programvara för att komplicera lösenord! Ange lösenord lätt att komma ihåg och du kommer att få från varje av dem mycket komplext lösenord. Att skriva den genererade lösenord som används trippel musklick eller kopiera och klistra in. Använd tangentbordet på skärmen och symbolerna för ökad säkerhet. Bär den på ett USB-minne och köra detta på andra PC med Windows.    Sekretess Drive - Säkra Sensitive Data & Skydda din integritet! Sekretess Drive är ett krypteringsprogram on-the-fly för att låsa, gömma och kryptera alla typer av bilder, filmer, dokument, filer och mappar, skyddar lösenord känslig information från obehörig åtkomst.
       
  Rohos Mini Drive skyddar USB-minne med ett lösenord genom att göra dolda och krypterad partition på USB-minnet minnet. Om du har många privata filer på USB-enheten och vill hålla dem i hemlighet, kan du skydda dem med ett lösenord och stark kryptering med Rohos Mini Drive. Också det erbjuder en portabel kryptering verktyg för att arbeta med krypterad partition på vilken dator som helst.   GnuPG är en komplett och fri implementation av OpenPGP-standarden enligt definitionen RFC4880 (även känd som PGP). GnuPG tillåter att kryptera och signera dina data och kommunikation, har en mångsidig nyckelhanteringssystem samt accessmoduler för alla typer av offentliga nyckel kataloger. GnuPG, även känd som GPG är ett kommandoradsverktyg med funktioner för enkel integration med andra applikationer.
       
  WiFi Protector är ett program som säkrar din trådlösa nätverksanslutning via en VPN (Virtual Private Network), inrättande av en direkt och krypterad anslutning mellan din dator och Internet REE nedladdning.   SumRando surfa anonymt Kryptera din internettrafik och stoppa hackare, brottslingar, och någon annan från att se vad du gör på nätet. Ändra ditt land id Ändra serverplats att ansluta från något land du vill. Bläddra tryggt Använd de mest avancerade säkerhetsåtgärder för att se till att allt du gör är säkert.
       
  OpenSSL Project är ett samarbete för att utveckla en robust, kommersiell kvalitet, fullfjädrad, och Open Source verktyg genomföra Secure Sockets Layer (SSL v2 / v3) och Transport Layer Security (TLS) protokoll samt en full styrka allmän kryptografi bibliotek. Projektet leds av en världsomspännande gemenskap av frivilliga som använder Internet för att kommunicera, planera och utveckla OpenSSL Toolkit och dess tillhörande dokumentation.    ZenMate Internet Security Kryptera allt Oavsett om du är hemma, resande, eller med hjälp av ett offentligt WiFi-nätverk - ZenMate krypterar och säkrar din anslutning. Det skyddar din Internet integritet när du surfar. Ingen spårning, avlyssning eller någon chans att kompromissa dina data. Enkelt Internet Security bäst för din webbläsare (Chrome, Firefox, Opera) och mobila enheter (Android och iOS)! Lås upp din favoritinnehåll och få tillgång någon hemsida!
       
  Vad är Tor ? Tor är fri programvara och ett öppet nätverk som hjälper dig att försvara sig mot trafikanalys, en form av nätverksövervakning som hotar personlig frihet och integritet gratis nedladdning, hemliga affärstransaktioner och relationer samt nationell säkerhet. Varför Anonymitet Matters. Tor skyddar dig genom att studsa din kommunikation runt ett distribuerat nätverk av reläer som drivs av frivilliga runt om i världen: det hindrar någon att titta på din Internet-anslutning från att lära vilka webbplatser du besöker, och det förhindrar de webbplatser du besöker från att lära din fysiska plats.    

 

 

Programvara för fri