Programvara för fri

 
 

    Kyrkan bokföringsprogram gratis nedladdning

       
       
       
       
  ChurchWare förenkla sättet de spårar donationer och löften från sina anhängare. Tiondet skriver ut en mängd olika rapporter för kassören och för givare, inbegripet en rapport vid inkomsttaxeringen gratis nedladdning.   Donarius Ideellt eller kyrka hantering behöver inte vara en utmaning, när du håller koll på dina medlemmar, bidrag, löften och mer med lättanvända Donarius ideell och kyrkan programvara. Prisvärda, vi kan även du prova det gratis innan köp med vårt nedladdningsdemoprogram. Se varför över 2000 kyrkor och ideella organisationer över hela världen använder Donarius att hantera och spåra allt från donationskvitton, till medlemslistor, till allt annat som låter dig köra din organisation smidigt.
       
  ChurchTrac för WindowsChurch programvara för att hålla reda på dina medlemmar, framtidsutsikter, närvaro, bidrag, kalender, och mycket mer! Helt gratis upp till 100 namn. Ladda ner och installera på din dator. Den lättanvända kyrka programvara som inte kommer att bryta banken. ChurchTrac är en kyrka databas för att hålla reda på människor, grupper och närvaro, kalender och ekonomi.   ChurchInfo är en fri kyrka databas program för att hjälpa kyrkor spåra medlemmar, familjer, grupper, löften och betalningar. Vår uppsättning funktioner är jämförbar med dyra kyrkoförvaltning programvarupaket. Våra användare stöds av en öppen källkod gemenskap av människor som bidrar med tid och energi för att göra denna teknik tillgänglig för alla kyrkor.
       
  OpenLP - Open Source Worship Presentation Upplev kraften i öppen källkod i din kyrka med gudstjänst presentationsprogram utformad för att passa hur du vill köra din tjänst. Snabb, flexibel och lätt att använda, kommer du att ha din tjänst igång på några minuter. Dessa funktioner och en hel del mer till ett pris som inte kan slå.   ACTS är en fri kyrka programvara / system, som är gratis och öppen källkod, kan någon kyrka ladda ner och använda. Funktioner inkluderar information om medlemskap, incheckning, rumsbokning, redovisning, donation, etc. Denna programvara stödjer flera användare, nätverksåtkomst, och inbyggd webbaserade programmoduler som möjliggör kyrkor tillhandahålla webbaserade tjänster för medlemmar att visa personuppgifter , lokalbokning, etc.
       
      TimeGain är en fakturering och kontohantering programvara möjliggör obegränsad schemalagda transaktioner som sedan faktureras när de förfaller gratis nedladdning.
       
 

Programvara för fri