Programvara för fri

 
     
 

  Label Maker gratis nedladdning

       
       
       
       
  Papper-Label-maker är en professionell programvara för att skriva ut pappersetiketter, såsom adressetiketter, brevpapper, flygblad, fil broschyrer, vykort, mjukvara och produktetiketter gratis nedladdning .Gratis hämta Främsta fördelarna med programmet: Hög grad av noggrannhet Tolerans av tryckt Innehållet på papper är inom 0,1 till 0,5 mm för de flesta av de senaste bläckstråleskrivare och laserskrivare, betyder det etiketter kan skrivas på exakta positioner som du vill. Flexibelt designa Programmet innehåller tre projekt: Singel, Multiple och format, som genomförs för olika ändamål och uppfyller för både affärs- och personliga krav. Rik på fastigheter Border, bakgrund, plats, genomskinliga bilder, Trace, Teckensnitt och justera egenskaper gör att du kan utforma etiketter i många fina stilar för både vanligt och fasta etikettpapper. Stöd för alla databaser implicit kan Kund data i några databaser enkelt exporteras till programmet för utskrift kundrelaterade etiketter - såsom postadresserna. Lätt att använda Du kan få börja på 5 minuter sedan nå till alla funktioner i programmet naturligt. Etikettmallar är historiska berättelser från idag.   Visitkort och Label Maker Pro är en extremt kraftfull etikett skapande program som hjälper dig att designa och skriva ut professionella adressetiketter, adressetiketter, leveransetiketter, visitkort, brevpapper, standardbrev, Inventering taggar, namnskyltar, skyltar, kuvert och praktiskt taget alla annan typ av etikett eller kort gratis nedladdning. Denna programvara är integrerad med en kraftfull utskick databaser, streckkod generator och dokumentkoppling kapacitet. Du kan välja mellan många fördefinierade etikettmallar, eller ange en egen layout för att skapa egna etiketter för alla ändamål gratis nedladdning.
       
  Grundläggande täck redaktör för CD och DVD När du spelar in en personlig CD eller DVD, ett omslag och etikett designad av dig själv är den sista touch som gör resultatet går från "fina" till "stor". Så om du vill skapa egna CD-etiketter och täcker utan mycket krångel, är CD & DVD Label Maker det verktyg du behöver gratis nedladdning.   Utskrifts Kuvert Visual ett mångsidigt program för utskrift av visitkort, kuvert eller etiketter från Windows. Det finns en adresslista i programmet, som du kan skapa antingen genom att redigera eller genom att importera från allmän CSV-fil. Det finns en möjlighet, med detta verktyg, för att importera adresser från sådana program som Thunderbird, MS Outlook och andra. Dessutom ger detta program du lägga till egna kuvertstorlekar till de primära format. Den optimala storleken för tryck är att väljas automatiskt enligt skrivarinställningarna. Den tryckta fil kan vridas och flyttas, också, det är möjligt att något flytta och placera en sändare och mottagare adress (marginal avstånd). Skriv en avsändaradress är valfritt. Detta program kan skriva ut en logotyp på kuvertet också. För att skriva ut en adress till ett främmande land ordning du bara helt enkelt välja destinationsland. Det är också möjligt att skriva ut en annan filer till ett ark (texter eller bilder) när du skriver ut en adressplåtar samtidigt gratis nedladdning.
       
  Disketch Disc Label Software Skapa CD / DVD-etiketter och omfattar design och skriva ut CD-och DVD-etiketter på Windows eller Mac. Snabbt skapa professionella etiketter och omslag Designa etiketter med dina egna foton och konstverk enkelt ordna och format etikett bilder och text    UnderCoverXP är ett program som ser till dina hemgjorda CD, DVD och andra skivor har samma polish av färdigköpta versioner. Helt gratis och ljus på datorresurser, ger detta täcka skapare du att korrekt positionera och formatera dina omslag för ett stort utbud av skivor, från CD-omslag till Playstation 3-spel. UnderCoverXP är intuitivt och enkelt att använda - du bara plocka de bilder du vill använda och ange vilken typ o gratis nedladdning
       

 

 

Programvara för fri