Programvara för fri

 
     
 

  Läsa programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  NaturalReader är en text till tal program med naturliga klingande röster. Denna enkla att använda programvara kan konvertera all skriven text som MS Word, webbsida, PDF-filer och e-post till talade ord. NaturalReader kan också konvertera all skriven text till ljudfiler som MP3 eller WAV för CD-spelare eller iPod. NaturalReader har många andra funktioner, såsom OCR. OCR-funktionen fungerar med din skanner för att omvandla tryckbokstäver till digital text och det är upp till 99% korrekt.   Åska är prisbelönt fri skärm pratar mjukvara för personer med liten eller ingen syn. Det fungerar bra med Windows 7, Vista eller XP. Thunder är tillgängliga över hela världen på flera språk och det är verkligen helt gratis!
       
  Zabaware Text-to-Speech Reader Zabaware Text-to-Speech Reader är ett program som använder en talsyntes för att läsa dokument och mer outloud. Den är tillgänglig för gratis med generiska röster eller säljs med hög kvalitet CereProc eller AT & T Natural Voices till de lägsta priserna i branschen.   ReadClip programmet utvecklades ursprungligen som en bloggare s verktyg för att läsa och skriva inlägg på internetforum. ReadClip är en TTS Reader som kan läsa och stava kontrollera inlägg och hantera flera text- och bildklipp i taget i Windows Urklipp.
       
  Gratis PDF Reader är ett gratis Windows-program för att läsa och visar PDF-dokument. Gratis PDF Reader stöder multi visningsläge, sid rotation, text kopiera, sid ögonblicks, PDF-utskrift och flera avancerade funktioner gratis nedladdning.   Balabolka är en text-till-tal (TTS) program. Texten på skärmen kan sparas som en WAV, MP3, MP4, OGG eller WMA-fil. Programmet kan läsa text från CHM, DjVu, DOC, EPUB, FB2, HTML, ODT, PDF och RTF-filer, använder Programmet olika versioner av Microsoft Speech API (SAPI). Användaren kan ändra en röst parametrar, inklusive hastighet och tonhöjd, och kan skapa en speciell substitutionslista för att förbättra kvaliteten på ljudets artikulation.
       
  kaliber är en fri och öppen källkod e-bok bibliotek hanteringsprogram som utvecklats av användarna av e-böcker för användare av e-böcker. Den har ett överflöd av funktioner indelade i följande huvudkategorier: Bibliotekshantering E-bok konvertering synkronisering till läsplatta enheter Hämta nyheter från webben och omvandla den till e-bokform Omfattande e-bok viewer Content server för online-tillgång till din boksamling E-bok redaktör för de stora e-boksformat   Foxit Reader Liten, snabb och funktionsrik PDF-läsare som låter dig öppna, visa och skriva ut PDF-filen. Till skillnad från andra gratis läsare, gör det möjligt för dig att skapa PDF-filer, delta i en delad granskning, och mer. Finns på engelska, holländska, franska, tyska, italienska, portugisiska, ryska, spanska och tyska.
       
  Adobe Reader XI är den officiella PDF-läsare. Det är integrerat med de flesta webbläsare och låter dig skriva ut, kommentera och dela dokument lätt. Det är viktigt att öppna tusentals dokument, blanketter och handböcker gratis nedladdning.   Abdio PDF Reader är ett enkelt PDF-läsare utformad för att göra läsningen PDF är så enkelt och snabbt som möjligt.
       
  Kindle for PC 1.10.1 Läs mer än 1 miljon * Kindle böcker på din dator med gratis Kindle läsning app. Ingen Kindle enhet krävs. Whispersync teknik synkroniserar din sista sidan läsa, bokmärken, anteckningar och höjdpunkter inom olika enheter.   Nook för PC   Njut miljontals böcker plus full tillgång till hela din NOOK biblioteket utan att lämna skrivbordet. Synkronisera automatiskt din sista sidan och bokmärken till någon annan enhet med en Nook eReading ansökan. Lägg anteckningar, höjdpunkter och bokmärken när du läser.
 

Programvara för fri