Programvara för fri

 
     
 

  Ljusdesign programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Dekorera ett hus med ljus är en av de speciella glädjeämnen julhelgen. Semester Lights Designer gör att din familj att samlas, konstruera en design och välja från en enorm variation av lampor, färger och säsongsbetonade dekorationer. När du är klar med din belysningsplan, bara skriva ut den tillsammans med en fullständig lista över antalet och typer av lampor du behöver.   ReluxSuite, fri och mest moderna ljusplanering programvara för ljusplanerare REE nedladdning. Artificiella ljus simuleringar för inre rum och utomhus projekt baserade på EN 12464, nödbelysning baserad på EN 1838, vägar baserade på EN 13201, samt idrottsplatser och dagsljus baserat på CIE.You kan uppvisa bevis på energiförbrukningen i belysningen på grundval av EN15193 och DIN18599 standarder. Du kan växla från en markerad plats i ReluxEnergy in tillhörande Relux projekt med bara ett musklick.
       
  Philips har ett brett utbud av verktyg som kan hjälpa till med alla dina belysningsprojekt gratis nedladdning. Oavsett vad de krav, från enskilda hus belysning till storskalig industriell belysning och allt däremellan, har vi ett verktyg som kommer att uppfylla dina behov. Med belysning simuleringsprogram som våra plugins för DIALux, Relux och Autodesk 3ds Max designen kan du designa exakt rätt belysning. Du kan också ta din plockning av våra mobila appar, som avser att ge all den information du behöver på språng.   Belysning Reality PRO är en snabb och enkel att använda PC-program ljusdesign ansökan, vilket gör att ljusdesigners att snabbt producera standardiserad gatan och utomhus områdesbelysning planer i realtid ree nedladdning. Den Lighting Reality PRO ansökan kommer färdig laddad med fotometriska data från ett stort antal internationella topp belysning tillverkare, och stöder alla viktiga vägbelysning standarder, inklusive IES RP08 för nordamerikanska användare och EN 13201 för europeiska användare.
       
  DIALux Jag är en internationell design mjukvara verktyg för belysning beräkning och visualisering. Programmet ger snabba och korrekta beräkningar, detaljerade utformning analysutgångar och realistiska visualiseringar med hjälp texturer och möbel ree nedladdning. För ytterligare information om DIALux och ladda ner gratis programvara besöket www.dialux.com DIALux plug-ins är elektroniska kataloger som gör det möjligt för användaren att välja och använda en tillverkare armaturer inom sina konstruktioner.   RELUX är en belysningsberäkning och designverktyg med möjlighet att enkelt lägga till och positions armaturer, möbler och föremål. Ett kraftfullt visualiseringsverktyg möjliggör detaljerade renderingar och en resultat sektion omfattande ger en omfattande rapporter om din design.
       
  Microlux Ljuset är helt enkelt det bästa verktyget för att skapa 2D Ljusdesign Plan ... och det är gratis !!!

Denna version, baserad på Microlux Professional gör det möjligt att skapa en komplett och exakt plan med alla nödvändiga pappersarbetet. Den största skillnaden från den fullständiga Microlux Professional version är att det erbjuder bara en planvy och inte visar någon ljusstråle representation.

 

   

 

 

Programvara för fri