Programvara för fri

 
     
 

  Math programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Sage är en fri öppen källkod matematik programvarusystem licensierad under GPL. Det bygger på toppen av många befintliga öppen källkodspaket: numpy, SciPy, matplotlib, Sympy, Maxima, GAP, FLINT, R och många fler. Tillgång till sin kombinerade kraften genom en gemensam, Python-baserade språk eller direkt via gränssnitt eller omslag.   Maxima är en Computer Algebra System Maxima ett system för hantering av symboliska och numeriska uttryck, bland differentiering, integrering, Taylor serier, Laplacetransform, ordinära differentialekvationer, linjära ekvationssystem, polynom, uppsättningar, listor, vektorer, matriser och tensorer . Maxima ger hög precision numeriska resultat genom att använda exakta bråk, godtyckliga precision heltal och rörlig precision flyttal. Maxima kan rita funktioner och data i två och tre dimensioner.
       
  Scilab är gratis och öppen programvara för numeriska beräkningar ger en kraftfull datormiljö för tekniska och vetenskapliga applikationer. Maths & Simulering För vanliga tekniska och naturvetenskapliga tillämpningar, inklusive matematiska operationer och dataanalys. 2-D & 3-visualisering Grafik funktioner för att visualisera, kommentera och exportera data och många sätt att skapa och anpassa olika typer av tomter och diagram. Optimeringsalgoritmer för att lösa begränsad, och de obegränsade kontinuerliga och diskreta optimeringsproblem. Statistik Verktyg för att utföra dataanalys och modellering   PTC Mathcad Express - Gratis Math Software Engineering. PTC Mathcad Express är din gratis ... alltid! PTC Mathcad matte programvara kommer att revolutionera ditt sätt att arbeta. Solvay, Fånga och dela kritiska tekniska beräkningar med lätthet.
       
  Math Software med 2D och 3D-plottning, Calculus, kurvpassningsfunktion, Matriser och Fler ... Math Mechanixs är en prisbelönt lättanvänd allmänt ändamål matte programvara kompatibel med Microsoft Windows®. Den är idealisk för studenter, lärare, ingenjörer och forskare eller någon som kräver ett lättanvänt PC-baserade matematisk programvara. Det kommer också att göra så mycket mer än din räknare. Math Mechanixs skapades med tron att datorerna gjordes för att lösa matematiska problem. Vårt mål är att göra matte programvara tillgänglig för alla.   GeoGebra är en komplex matematisk tillämpning för dem som studerar eller arbetar med aritmetik, geometri, algebra och analys.
       
  Lösa linjära ekvationer upp till 6x6 matriser. Resultat visar lösningen och inversa matriser, determinanten, liksom matriser av determinanter och minderåriga.   MEG är ett matteprov generator. Tester är utformade för barn betygen 3 och under. Denna programvara är användbart för lärare och föräldrar. Det kan användas för att skapa addition, subtraktion, multiplikation, division eller test. MEG har en enkel design som vem som helst kan lära sig. Lärare och föräldrar kan börja generera tester på några minuter. Helt enkelt berätta MEG vilken typ av test, kommer antalet frågor och det högsta antalet för varje fråga och det omedelbart skapa test ree nedladdning.
       
  TalkingMath är en fri matematik programvara för dina barn. Med hjälp av denna freeware dina barn kan lära sig matematik enkelt och snabbt.    

 

 

Programvara för fri