Programvara för fri

 
     
 

  Medicinsk programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Gratis Medical Dictionary Software projektet välkomnar dig och ber dig att ladda ner vår (freeware) medicinsk ordbok programvara tillgänglig på nätet. Vi hoppas att du hittar programvaran och innehåll användbara och korrekta. Vi är alltid öppna för förslag på hur man kan förbättra programvaran och uppskattar alla kommentarer som du kan ha. Information och definitioner som täcker nästan alla specialiteter och medicinska områden: medicinska terminologi läkemedel sjukvård utrustning hälsovillkor medicinska apparater medicinska förkortningar    OpenEMR är en fri och öppen källkod elektroniska patientjournaler och medicinsk praxis hanteringsprogram som kan köras på Windows, Linux, Mac OS X, och många andra plattformar. OpenEMR är ONC certifierad och är en av de mest populära open source elektroniska journaler som används idag. Patient Demografi Patient Schemaläggning elektroniska journaler recept Medical Billing.
       
  Lista över öppen källkod sjukvård programvara Folkhälsa och biosurveillance. Dental ledning och patientjournalen. Elektronisk hälsa eller journal. Medicinsk praxis programvara. Hälsa systemförvaltning. Medicinska informationssystem. Forskning.   Öva Fusion Den # 1 molnbaserade elektroniska patientjournaler plattform för läkare och patienter.
       
  Kareo elektronisk patientjournal (EPJ). Ta oron ur anta EPJ med Kareo. Vår gratis, fullfjädrad EHR designades av en praktiserande läkare för att passa ditt sätt att tänka och arbeta.   Hej Hälsa är den första Physician Revenue Enhancement Platform, med molnbaserade patientens engagemang funktioner, integrerad fakturering och en fri EHR och praktik ledningssystem, utformad för att hjälpa den oberoende läkaren öka patienters hälsa och praxis
       
  Medicinsk fakturamall i detalj Medicinsk fakturamall / Medical Billing Mall är utformade speciellt för små medicinsk praxis företag, särskilt för dem som erbjuder vård för spädbarn, barn och ungdomar. På kroppen av formen fakturan, de medicinska faktura Form / medicinsk fakturering formuläruppgifter inte bara fakturering objekt, men också försäkringar etc.   ERP MEDICAL är ett program som skapats för att hjälpa läkare, sjuksköterskor och någon i den medicinska världen som vill hantera patienter och schemalagda samråd gratis nedladdning. Det låter dig skapa en databas med alla dina patienter, planera evenemang, hantera diagnosresultat och behandlingar, allt med hjälp av ett enkelt och intuitivt gränssnitt. Skapa enkelt din patient databas 
       
  MIView är en OpenGL baserad medicinsk bildvisare som innehåller användbara verktyg som en DICOM Anonymizer och formatkonvertering nytta. MIView kan läsa DICOM, Analyze / Nifti och bilder raster, och kan skriva Analysera / Nifti och rasterbilder. Det kan också läsa och konvertera DICOM mosaikbilder. Det huvudsakliga målet för MIView är att tillhandahålla en plattform för att ladda alla typer av medicinsk bild och kunna visa och manipulera bilden.    
       

 

 

Programvara för fri