Programvara för fri

 
     
 

  Mindmapping programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  XMind är det mest populära mindmapping verktyg. Miljontals människor använder XMind att klargöra tänkande, hantera komplex information, köra brainstorming och få arbetet organiseras. Vi vill att alla plattforms användare att ha samma upplevelse. Det kunde inte vara enklare att komma igång. Förutom Mind Map struktur, XMind erbjuder också Org-diagrammet, träd-diagrammet, Logic-diagrammet och etc. Dessa sjökort kommer att spela en viktig roll i vissa fall. Till exempel kan Org-diagrammet visar bolaget / avdelning / gruppstruktur tydligt. Logic-diagrammet är mycket användbart i sortering orsakerna.   Freemind använda den för följande ändamål: Att hålla reda på projekt, bland annat underaktiviteter, tillstånd av underaktiviteter och tidsinspelningsprojekt arbetsplats, inklusive länkar till nödvändiga filer, körbara, informationskälla och naturligtvis informations Arbetsplats för internet forskning med hjälp av Google och andra källor Hålla en samling av små eller medelstora anteckningar med länkar på något område som expanderar vid behov. En sådan samling noter kallas ibland kunskapsbas. Uppsatsskrivning och brainstorming, med hjälp av färger för att visa vilka essäer är öppna, avslutade, som ännu inte börjat etc, med hjälp av storleken av noder för att ange storleken på essäer. Jag har inte en karta för en uppsats, jag har en karta för alla essäer. Jag flyttar delar av vissa essäer till andra när det verkar lämpligt.  
       
  Edraw mindmap programvara hjälper dig att bygga, spara, dela och skriva ut godtyckliga sinnet kartor helt gratis. Smart ritning guide hjälper till layout av sinnet kart former automatiskt. Teckning kan inte bli enklare! Massor av högkvalitativa ämnen, exempel och mallar. Stöder stor storlek mindmap och hopfällbara ämnen. Stöder flersidiga Mind Map dokument och hyperlänkar. Teman, effekter och snabba stilar bidra till att skapa proffsiga sinne kartor snabbt. Få högre produktivitet i kartläggningen med funktioner som automatiskt anpassa och lägga till flera ämnen samtidigt.   MindMaple kommer att öka din produktivitet och kreativitet genom att visuellt organisera dina idéer och tankar på en mindmap. MindMaple® är perfekt för projektledning, koncept kartläggning, brainstorming och aktivitetsschemaläggning. Upplev skillnaden med MindMaple. För detaljerad mindmapping, kan du lägga till relationer, gränser, hyperlänkar och filer till sinnet kartan.
       
  Blumind är en lätt och kraftfull mindmapping verktyg, och det är gratis för alla. Den grundläggande tankekarta av redigera, visa, skriva ut och andra har enkel och lätt användargränssnitt, multipel dokumentredigering, stöd för flera språk som kinesiska, etc. Stöder vissa diagram layouter, till exempel: organisationsplan, träddiagram, logik diagrammet, etc. Stödjer flera exportformat, inklusive alla vanliga bildformat och PDF, SVG, text, etc. Stöd färgteman, det program byggt i många teman, och kan anpassas av användaren eller installeras utanför teman. Support anteckningar, ikoner, förloppsindikatorer och andra widgetar, vilket ger en rik för att rendera och funktion.   TheBrain Få ultimata digitala Memory Organisera och hitta allt ditt sätt att tänka. Med TheBrain du aldrig mer än några sekunder från någon del av digital information. Webbsidor, dokument, bilder, anteckningar ... Från människor och projekt till idéer och uppgiftslistor, det är alla där på ett ögonblick. Ta kontroll genom att visualisera alla dina öppna loopar, uppgifter och idéer i din hjärna. Sync gör dina idéer och dos tillgängliga från skrivbordet, webbläsare, eller mobil enhet som helst.
       
 

Programvara för fri