Programvara för fri

 
     
 

  Möbeldesign gratis nedladdning

       
       
       
       
  Sweet Home 3D är ett avancerat verktyg för att skapa din egen inredning gratis nedladdning. Sweet Home 3D låter din fantasi att flöda utan att du behöver lyfta ett finger eller kostar dig ett öre. Förutom att vara en mycket användbar inrednings ansökan, det är också ett fan av mycket roligt, så att du kan mixa och matcha möbler med lätthet ta virtuella promenader runt dina skapelser, och unna dig själv i mönster du skulle nog aldrig kunna gör i verkliga livet.   DreamPlan Hem Design Software Se ditt drömhus planen förverkligas på några minuter med detta gratis hem och landskap design mjukvara för Windows ree nedladdning .. Visualisera dröm i 3D. Skapa planritningar i minuter för ett hem eller lägenhet. Design kök och badrum med stil. Skapa flera historier och lägg möbler, vitvaror, armaturer och andra inredningsalternativ. Anpassa färg och texturer. Bygg landskapet trädgård som du alltid har velat.
       
  Letar du efter en 3D-cad program som inte kräver en universitetsexamen att använda ree nedladdning.? Envisioneer Express är den app du letar efter. Med Envisioneer Express kan du enkelt skapa en planritning av ditt eget hem - eller någon annan plats - och dekorera det ändå du vill. Det är det perfekta programmet för att göra små inredningsprojekt eller kolla hur möblerna ska se ut i ditt nyinköpta platt.    FURNIT-Design av möbler 2.3  Design av möbler. En ansökan om AutoCAD 2007-2014! Du kan projicera organ som består av rektangulära plattor eller plattor definieras av polylinje eller CIRCLE. Teknik representeras av hål, spår eller kantband, kan tillämpas. På en skylt eller mellan två plattor assemblings kan tillämpas (gångjärn, pinnar, handtag, barer, etc.). Möbler organ kan bestå av flera plattor och assemblings. Plattorna, hålen, spåren, de kantband, de assemblings, de organ och materialen kan modifieras interaktivt och arkiveras för att återanvändas. Execution ritningar för plattor och förteckningarna över material, teknik och kostnader genereras automatiskt ree nedladdning ..
       
  Home Planner Sovrum Om du är en IKEA fan som jag, kommer du vara glad att veta att den nya IKEA katalogen 2008 är ute, med mer än 300 sidor fulla av idéer och förslag för heminredning och dekoration. Nu, vad betyder allt detta har att göra med programmet? Svaret är enkelt: tillsammans med sin katalog, har IKEA lanserat en uppsättning mjukvaru dekoration verktyg som kan hjälpa dig redecorating ditt liv. En av dem är här Home Planner Sovrum, vilket inkluderar hela sovrummet delen av IKEA katalogen och gör att du kan planera ditt sovrum: s nya dekoration utan att faktiskt flytta någonting ree nedladdning ..   SketchUp är ett lättanvänt 3D design verktyg för Windows och Mac. Du kan börja med att rita linjer och former, och sedan göra 3D-objekt genom att sträcka dessa ytor. Den "layout" funktionen kan du lägga modellvyer från olika vinklar, välj rita skalor, och lägg dimensioner, bildtexter och grafik REE nedladdning ..
       

 

 

Programvara för fri