Programvara för fri

 
     
 

   Mode design mjukvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Edraw Max är ett nytt mode design mjukvara, vilket ger dig ett brett sortiment av modell och kläder i en mängd olika färger och stilar för att designa mode klä gratis nedladdning. Perfekt vektorbaserad modedesign programvara med rikliga mallar!   Den gratis T-shirt Maker är ett mångsidigt verktyg som tillåter användare att skriva ut mönster på T-shirts. Detta gratis verktyg kan användas för att anpassa t-shirts och andra kläder från skrivbordet med en designer verktyg. Denna programvara kan användas för att skriva ut, e-post och spara de färdiga produkterna enkelt och felfritt
       
  Flash tshirt designer är en programvara för mode desig används för att skapa anpassningsbar nätet t-skjorta, rånar, Dräktobjekt, väskor, laptop skärm, iPhone skärm, elektronik objekt, hoodie, baby objekt, tillbehör objekt, lock, knäppas, manar Tie designa butik.   Fatpaint Gör en anpassad design för en t-shirt, hoodie, tröja och linne. Använd de bästa grafisk design mjukvara och logotyp maker för att göra en egen skjorta. För kvinna, män och barn. Du kan använda Fatpaint som en vanlig desktop publishing program för att skapa sidor. Du kan använda den som en målning och ritprogram för att skapa bilder, logotyper och illustrationer. Som en fotoredigerare för att manipulera färger och gör foto restaurering, och du kan använda den för att få din egen grafik tryckt på konsument-, affärs- och reklamprodukter som du kan köpa eller sälja.
       
  Virtual Fashion Professional Du kommer att kunna köra ett fullständigt drapering simulering för att se hur plaggen anpassar sig till modellens pose beroende på vilken typ av tyger som valts, som de skulle om de var riktiga. Du kan anpassa din modell ändra hållning, ansikts gest, öga, hår och hud färg och du kan även använda smink.   Rätt frisyr för din ansiktsform En smickrande frisyr kan vara den viktigaste enskilda faktorn i ditt utseende. Inte bara berätta om din karaktär, balanserar det din kropp, ramar in ansiktet och kompletterar dina kläder och livsstil.
       
  Valentina , fri mode design mjukvara. Öppen källkod mönster göra programvara. Denna programvara gör mönster skapas med hjälp av antingen standard storlekstabeller eller en individs uppsättning mätningar. Den förenar ny teknik med traditionella metoder för att skapa ett unikt mönster making verktyg. Mönster utarbetande är ett system av mönsterkonstruktion där längder och positioner för mönsterlinjerna beräknas med matematiska formler. Dessa formler är beroende av en rad kroppsmått, antingen från en vanlig siffra eller från en enstaka mätningar.   Mönster Wizard Hur Design egna mönster Print full storlek på din skrivare för hemma Wizard Mönster gör det enkelt för dig att designa din egen konst och hantverk mönster. Inkluderar 100 gratis mönster! Du kan hålla dem bara för att du provar det. Genast Rita perfekta former med guiden Mönster linje, rektangel, cirkel, båge och kurva verktyg du kan rita perfekt med bara några musklick. Sen om du vill ändra en form, kan du helt enkelt klicka och dra runt.
       
  PAD Mönster Design Med sin lättanvänt gränssnitt, erbjuder PAD Mönster Design innovativa funktioner för att låta dig tillämpa de mest kraftfulla verktyg för mönsterdesign, klassificering, behandling, kundanpassning och skräddarsydda skrädderi. PAD är mycket lämplig för industriell mönsterdesign och göra komplicerade plagg. PAD frigöra den kreativa kraften i professionella mönsterkonstruktörer genom att utrusta dem med de bästa CAD-verktyg tillgängliga för branschen.   GRATIS Wild Things Gratis programvara för att enkelt designa och skriva ut mönster för hattar, väskor, skor, och annat kul. Wild Things är nu tillgänglig på iPad App store.
       
  Inkscape En kraftfull, fri design verktyg Oavsett om du är en illustratör, formgivare, webbdesigner eller bara någon som behöver att skapa några vektorbildspråk, är Inkscape för dig gratis nedladdning! flexibla ritverktyg breda filkompatibilitet format kraftfullt textverktyget Bezier och spirokurvor.

Ladda Inkscape Extensions : Orig1. Tröja Midja: Sara May Allington, praktisk sömnad och klädsömnad, 1917

 

  Optitex erbjuder ett bibliotek med gratis textilmönster nedladdningar. Dessa mönster har skapats med Optitex sortiment av produkter, och är för fri användning av registrerade optitex användare.
       
  Patternade . Världarna enklaste att använda mönster skapas studion. Använd vår enkla online-mönster redaktionella programvara för att skapa en professionell mönster. Ladda ner din mönster i PDF eller EPS-format, för utskrift eller distribution. Fyll i din e-post och vi kommer att skicka dig en länk till ett exempel mönster du kan spela med   VDraw3.0 Allt-i-ett Vektorgrafik Redaktör Metasoft. VDraw är en allt-i-ett vektorgrafik redaktör för att göra nyhetsbrev, flygblad, broschyrer, affischer, logotyper, kartor, kalendrar, planlösning, kort och affärspresentationer. Det finns också många förbättringar och några röda VDraw3.0 låter dig uppleva professionell ritning och redigering. Prova det nu! Mönster fylla VDraw ger många mönster som kan användas för att fylla ritnings former. Det finns cirka 50 inbyggda mönster och hela symbolsamling. Mönster fylla i VDraw kan du ange bakgrundsfärg, fyll färg ett och fyllningsfärg två, mönsterbredd och mönsterhöjd, etc.
 

Programvara för fri