Programvara för fri

 
     
 

  Nätverk övervakning programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Spiceworks Network Monitoring Software Fångst problem innan användarna gör med Spiceworks 'lättanvända, realtidsgränssnitt. Håll koll på dina servrar. Ställ in Spiceworks Network Monitor på bara några minuter att få en realtids bild av vad som händer med dina kritiska system. Spiceworks Network Monitor håller ett öga på serverprestanda och upptid, så att du vet när de är trög, överväldigad eller kraschade långt innan användarna börja ringa. Lägg bara till dina servrar till enheten lista och börja se uppgifter på några sekunder.   Paessler erbjuder en gratis version av PRTG Network Monitor för personligt och kommersiellt bruk. Detta fria nätverksövervakning programvara är en omfattande och kraftfull nätverkshanteringslösning som kombinerar en bandbredd monitor med en tillgänglighets bildskärm och nätverksaktivitet bildskärm. Undvik bandbredd och serverprestandaflaskhalsar Leverera bättre kvalitet på tjänsterna till användarna genom att vara proaktiv Minska kostnaderna genom att köpa bandbredd och hårdvara baserad på verkliga belastning Öka vinsten genom att undvika förluster som orsakas av oupptäckta systemfel
       
  Observium är ett autodiscovering nätverksövervakning plattform stödjer ett brett utbud av hårdvaruplattformar och operativsystem, inklusive Cisco, Windows, Linux, HP, Juniper, Dell, FreeBSD, Brocade, Netscaler, NetApp och många fler. Observium syftar till att ge en kraftfull men ändå enkelt och intuitivt gränssnitt till hälsa och status för nätverket. Observium Gemenskapen är gratis och öppen källkod. Observium Professional tillägger snabba patchar, säkerhetsfixar och ytterligare funktioner och maskinvarustöd för en liten årlig licensavgift.   Ganglierna är en skalbar distribuerat system för högpresterande datorsystem såsom kluster och Grids övervakning. Den bygger på en hierarkisk konstruktion som riktar sig till sammanslutningar av kluster. Det utnyttjar flitigt teknik såsom XML för datarepresentation, XDR för kompakt, bärbar datatrafiken, och rrdtool för datalagring och visualisering. Det använder noggrant utformade datastrukturer och algoritmer för att uppnå mycket låga per-nod omkostnader och hög samtidighet. Genomförandet är robust, har portats till en omfattande uppsättning av operativsystem och processorarkitekturer, och är för närvarande i bruk på tusentals kluster runt om i världen. Det har använts för att länka kluster över universitetsområden och runt om i världen och kan skalas för att hantera kluster med 2000 noder.
       
  WFilter - Övervaka , filtrera och blockera internet verksamhet datorer på nätverket. WFilter är en mjukvarulösning för internetfiltrering och internet övervakning av nätverksdatorer, du behöver bara installera WFilter i en dator för att övervaka ett helt nätverk. Fördelar: Övervaka e-post, budbärare, webbbesök och andra aktiviteter internet. Öka produktiviteten genom att blockera olämpligt webbinnehåll. Spara Internet bandbredd genom att blockera p2p nedladdning och online streaming. Diagnostisera nätverksproblem med realtidsanslutningar / bandbreddsövervakning.   Autoscan-Network är ett nätverk scanner (upptäcka och hantera program). Ingen konfiguration krävs för att skanna ditt nätverk. Det huvudsakliga målet är att skriva ut en lista över anslutna utrustningar i ditt nätverk. Snabb nätverksskanner • Automatisk nätverksidentifiering • TCP / IP-scanner • Wake on LAN-funktionalitet • Flertrådad Scanner • Port scanner • Låg avgift i nätverket • VNC-klient • Telnet-klienten • SNMP skanner • Samtidiga subnät skanningar utan mänsklig inblandning • Realtime detektering någon ansluten utrustning • Övervakning av utrustning (router, server, brandvägg ...) • Tillsyn av någon nättjänst (smtp, http, pop, ...)
 

Programvara för fri