Programvara för fri

 
     
 

  Online utbildning programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Moodle är en lärplattform utformad för att ge lärare, administratörer och elever med en enda robust, säker och integrerat system för att skapa personliga lärmiljöer. Du kan ladda ner programmet på din egen webbserver eller fråga någon av våra kunniga Moodle Partners för att hjälpa dig.   Udemy Din plats för att lära sig verkliga färdigheter på nätet. Sök efter online-kurser på webbutveckling, Yoga, gitarr lektioner, eller något annat. Vi är världens online-lärande marknadsplats, där 5 miljoner + studenter tar kurser i allt från programmering till yoga till fotografi-och mycket, mycket mer. Var och en av våra 22,000+ kurser undervisas av en kunnig instruktör, och varje kurs finns tillgänglig på begäran, så att eleverna kan lära sig i sin egen takt, på egen tid, och på alla anordningar.
       
  RCampus är en omfattande utbildning Management System och en kollaborativt lärande miljö. På RCampus, kan du göra alla dina skolrelaterat arbete från att bygga personliga och grupp webbplatser för att hantera dina kurser, ePortfolios, akademiska samfund, och mycket mer.   Learnopia är ett Learning Management System (LMS) där lärarna skapar, värd, och sälja (eller ge bort gratis) sina onlinekurser. Studenter genom distansundervisning klasser kan lära sig nya färdigheter för sin karriär. Många eLearning-kurser är gratis, och resten är prisvärda så lågt som $ 9,99.
       
  P2PU Vi bygger lärande gemenskaper på webben ÖPPNA TOOLS + GEMENSKAPEN + DESIGN + SUPPORT Hjälp mig Skapa en kurs. Lekfull, nätverksinlärningsupplevelser som varar Istället för ensamma, anonyma nätkurser, våra samhällen upprätthålla intresse och engagemang eftersom folk bygga ihop dem. Vi är öppna och välkomnande i allt vi gör, och hjälpa folk i allmänhet känner bekväma på internet.   Anmäl dig till Odijoo gratis och snabbt skapa online-kurser som är interaktiva och helt värd. Med Odijoo kan du: Författare ursprungliga online kursinnehåll och / eller importera en befintlig PowerPoint-presentation. Lägg till anpassade funktioner till din kurs - moduler, filer, gruppdiskussioner, nyheter, frågesporter och färdigställande rapporter och intyg! Har dina onlinekurser publicerade, värd och redo för studenter att anmäla - helt gratis!
 

Programvara för fri