Programvara för fri

 
     
 

  POS-programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Copper Point of Sales Software Retail POS försäljningsprogramvarusystem. Effektivisera detaljhandeln kassan för dina anställda och kunder. Kopparförsäljningsstället programvara (POS) ger företag ett kassasystem som lagrar produktinformation, vilket gör kassan snabbare och mer exakt för dina kunder och din bokföring. Lätt rekordförsäljningstransaktioner Skriv kvitton för kunder Hantera produkt priser och rabatter Kopparförsäljningsstället programvara är lätt att navigera, och är kompatibel med pekskärmsterminaler och streckkodsläsare, hjälpa spara tid när det ringer upp försäljningen och förebygga kassa fel.   uniCenta OPOS är en flerspråkig POS (Point-Of-Sale) som utformats för Pekskärmar. Den stöder branschstandard hårdvara och kan köras på skärmstorlekar från så lite som 800x600 uppåt.
       
  Sysme Pos är en kraftfull och användarvänlig försäljnings programvara för att hantera försäljning och lager i detaljhandeln och hotell- och företag såsom barer, restauranger, pubar, caféer och många fler. Designad för att fungera med pekskärmar och / eller streckkodsläsare.   OfficePos Free kan användas kontinuerligt och inget utgångsanvändnings gratis nedladdning. Om ditt företag behöver förbättra sin förvaltning och tillväxt, kan du uppgradera till OfficePos Premium med en kostnadsbesparing över 95% jämfört med en traditionell lösning. RETAIL, MAT DRYCKER, Stöder GÄSTFRIHET alla branscher. Dess kraftfulla konfigurator kan du anpassa sitt gränssnitt och funktionalitet till flera typer av bekvämt och effektivt företag som utför arbete för användaren. 
       
  Välkommen till POSper , Open Source Point of Sales Programvara för småföretag. POSper är konstruerad för användning med pekskärmar och erbjuder enkel användning i kombination med alla funktioner du kan förvänta dig från ett helt låta kassasystem.   NORD POS en mobil webbsida POS för småföretagare FÖRSTA mobila versionen av NORD POS PRESENTERAR EN NY INTERFACE, FULL plattformsoberoende och support av många tillämpningar. CATALOG konto för varor och tjänster genom kategorierna. Produktförsäljning förvaltning av produkter av attributen. Surfa Rita listorna och förbereda rapporter. ETIKETTER Generera etiketterna med streckkoder och QR-koder.
       
  POS molnteknik Scan produkter, acceptera och processbetalningar, slutföra och skriva ut kvitton gratis nedladdning. Det är så enkelt! Blixtsnabb, integrerad kreditkort teknik bearbetning Pekskärm kompatibelt gränssnitt för snabb bearbetning Hantera en enda butik eller flera platser från någonstans Lätt att använda verktyg för att importera produkter för din butik (er)   Open Source Point of Sale är en webbaserad försäljningssystem skrivet i PHP. Den använder MySQL som datalagrings back-end och har ett enkelt användargränssnitt.
       

 

 

Programvara för fri