Programvara för fri

 
     
 

  Portal programvara gratis nedladdning

       
       
       
       
  Liferay Portal förenklar utveckling av interna, externa och kanal webbplatser - särskilt sådana som gör det möjligt för användare att logga in för individanpassade tjänster eller åsikter och de som kräver ett arbetsflöde godkännandeprocessen för att uppdatera innehåll och integrera eller aggregerade flera befintliga tjänster. Liferay Portal ger ett enda presentationsskikt för att integrera alla affärssystem i en enda lättanvänt gränssnitt för slutanvändare.   CKAN är ett kraftfullt system för datahantering som gör data tillgängliga - genom att tillhandahålla verktyg för att effektivisera publicering, dela, hitta och använda data. CKAN syftar till uppgifts förlag (nationella och regionala regeringar, företag och organisationer) som vill göra sina data öppna och tillgängliga.
       
  Chillispot är ett open source captive portal eller trådlös LAN-accesspunkt controller. Det används för att autentisera användare av ett trådlöst nätverk. Den stöder webbaserad inloggning som är dagens standard för offentliga hotspots. Autentisering, auktorisation och redovisning (AAA) hanteras av din favorit radie serve - Se mer på: http://www.chillispot.org/#sthash.eqLM8hp9.dpuf   Wifidog var utformad som en ersättare till befintliga fångenskap portallösningar som vi ansåg inte passa behoven hos nästa generations samhällsgrupper. Specifikt ville vi båda personlig och gemenskap brett innehåll för varje hotspot, inga pop ups, ingen klientprogramvara och centraliserad hantering. Främst som en ersättning för portaler som använder NoCat. En hel del andra leverantörer använder WiFiDog (speciellt klienten) som bas för sina lösningar.
       
  PacketFence är ett fullt stöd, pålitliga, fri och öppen kontroll av nätverksåtkomst (NAC) lösning. Med ett imponerande uppsättning funktioner, inklusive ett captive-portal för registrering och sanering, centraliserad trådlös hantering, kraftfulla alternativ BYOD hanterings 802.1X support, lager-2 isolering av problematiska enheter; PacketFence kan användas för att effektivt säkra nätverk små till mycket stora heterogena nät. Bland de olika marknaderna är: banker högskolor och universitet teknikföretag kongress- och utställningscentren sjukhus och vårdcentraler hotell tillverkande företag skolstyrelser (K-12) telekomföretag

 

  Snabbt och billigt Skapa Pay-Per-använda WiFi hotspots

HotSpotPA Logo Kombinera en HotSpotPA WiFi hotspot router med någon bredbandsanslutning för att skapa en anpassad egna betal-per-use hotspot tjänst. HotSpotPA innehåller alla verktyg du behöver för att installera och varumärkes dina hotspots, för att övervaka dina kunders online tid, och för att visa kreditkort och PayPal betalningar. Snabb och enkel installation, gratis telefonsupport, och ingen programvara eller dedikerade servrar krävs. HotSpotPA tar hand om allt för dig!

 

       
  CoovaChilli är ett open-source programvara som ger tillgång controller för captive portal (UAM) och 802.1X tillgång provisione, baserad på den populära (men numera nedlagda) chillispot-projektet, och är aktivt underhålls av ett original chillispot bidragsgivaren. CoovaChilli är släppt under GNU General Public License (GPL). Kontakta oss för kommersiella support och licensalternativ.    

 

 

Programvara för fri