Programvara för fri

 
     
 

     Programvara för CD-omslag

       
       
       
       
  CdCoverCreator   är en programvara för CD-omslag kraftfullt verktyg för att skapa egna CD-omslag för både ljud-och data-CD. Använd CdCoverCreator att skapa omslag, inlägg, etiketter och även häften.   coverXP Free  är en programvara för CD-omslag, har omslagsutskrift aldrig varit så enkelt eller så komplett, helt enkelt dra dina omslag innanför programvaran direkt från din webbläsare och klicka på ikonen Skriv ut, kommer dina nya omslag tryckas på några sekunder.
       
  UnderCoverXP   är en programvara för CD-omslag litet program för att enkelt skriva ut CD-och DVD-omslag. Den stöder JPEG, GIF, PNG och BMP-format och kan automatiskt skala främre omslag, bakre omslag, fram + insida, inlays, DVD-boxar, digitala bilder och CD / DVD-etiketter till rätt storlek.   DeepBurner Free är ett program för CD täcker avancerade och kraftfulla CD-och DVD-bränning paket. Den tar bort krånglet med att göra Autoruns, skapa och skriva ut dina egna etiketter och häften. Du kan bränna data, kopiera skivor, göra säkerhetskopior, skapa häpnadsväckande fotoalbum, göra ISO-bilder och DVD-filmer med denna enkla att hantera professionell programvara!
       
  CD och DVD Label Maker är ett program för CD-omslag och DVD-etikett och jewel case design mjukvara, hjälper dig att skapa vackra och professionella CD / DVD-etiketter.   DVD Slim Free är en programvara för CD-omslag enkel, lätt att använda verktyg för att skapa omslag för att vilja CD, DVD, VHS, PS1, PS2, PS3, PSP, Xbox, Nintendo Wii, BlueRay och mycket mer. Detta täcker program ger följande alternativ: Använd egna bilder från din hårddisk, Söka efter omslagsbilder på internet.
       
  Album Cover Art Downloader är en programvara för CD-omslag som kommer semi-automatiskt hämta bilder skivomslag för din musiksamling. Allt du behöver göra är att rikta den mot roten av din musik katalog och för varje katalog, kommer programmet att hämta en uppsättning av motsvarande skivomslag från Internet.   Album Art Downloader är en programvara för CD-omslag hämta skivomslag av dina favorit album. Det kan söka flera källor på nätet för skivomslag.
       

 

 

Programvara för fri