Programvara för fri

 
     
 

     Programvara för OCR gratis

       
       
       
       
  Gratis OCR  är en Windows-programvara för OCR gratis, innefattar det ett Windows Installer och det är mycket enkelt att använda och stödjer flersidiga TIFF: s, faxa dokument samt de flesta bildtyper inklusive komprimerade Tiff s som Tesseract motorn på egen hand inte kan läsa.                                         ScanWiz är en mjukvara för OCR mycket enkel att använda och har stöd för skanning till PDF och kan spara dokument i form av komprimerad TIFF, liksom många andra populära bildfiler.
       
  Gratis Bild OCR är en mjukvara för OCR gör det möjligt att tolka texten som finns i varje skannat dokument eller bild och kan göra det helt valbart, sökbara och redigerbara. När de dokument som du oftast arbetar i skannade PDF-eller bildformat, kan du tillgripa alltid till Free Image OCR för att genomföra dessa processer. Gratis Bild OCR har en mycket snabb optisk erkännande motor, och ger möjlighet att konvertera alla PDF i ett textdokument utan problem.   PDF-XChange Viewer OCR din bild baserad / skannade PDF är att göra fullt sökbara PDF-filer.
       
  Avancerad OCR Free   är en programvara för OCR, exportera en skannad PDF eller bildfil till TXT eller Microsoft Word. PDF OCR är ett enkelt verktyg som tar en PDF-fil, genererar sedan en ny som har textlagret till, så det är sökbar för din PDF-läsare och kan indexeras av skrivbordet sökprogram, men är fortfarande lika när de skrivs ut.   EasyScan   är en mjukvara för OCR enkel bild felsökningsverktyg. EasyScan är ett förvärv gränssnitt för flatbäddsskanner med Twain standardgränssnitt kapacitet från skannrar förare.
       
  WinScan2PDF är en programvara för OCR WinScan2PDF är en mycket liten (~ 40k) och portabla program som gör att du kan skanna dokument och spara dem på din dator som en PDF med någon installerad skanner.   jOCR   Ta bilder med text områden och överföra dem till TXT. JOCR kan du fånga bilden på skärmen och omvandlar den tagna bilden till text. Det är nyttigt att återuppliva de skyddade filer vars text kan inte kopieras.
       
       
       
 

Programvara för fri