Programvara för fri

 
     
 

     Programvara för PDF gratis

       
       
       
       
  PDFCreator PDFCreator skapar lätt PDF-filer från alla Windows-program. Använd den som en skrivare i Word, Excel eller något annat Windows-program. En PDF tar mindre lagringsutrymme, och är lättare att skicka med e-post. Gör PDF Creator del av den programsvit du har installerat på din dator för att enkelt skapa PDF-filer.   Adobe Reader är den fria globala standarden för tillförlitligt visning, utskrift och kommentera PDF-dokument, PDF-läsare.
       
  Foxit Reader   Ett snabbt alternativ till Adobe Reader.   PDF-XChange Viewer De som vill Visa / Ändra eller utföra enkel redigering och även OCR bild baserad PDF-filer på sina Windows-datorer har nu en gratis PDF-läsare alternativ till Adobe Reader!
       
  Gratis PDF till Word Doc Converter Gratis PDF till Word Doc Converter är en stationär dokument konverteringsverktyg för att konvertera Adobe PDF-fil till Microsoft Word-fil - och det är helt gratis! Programmet kan extrahera text, bilder, former från PDF-fil till Word doc-fil och bevara layout. Den kan konvertera alla sidor, eller någon sidor utbud av PDF-filen.   FreePDF XP Skapa dina egna PDF-filer gratis
       
  Gratis PDF Unlocker  är en programvara för lösenord som kommer att ta bort lösenordet och begränsningar en PDF-fil som du kan läsa. Det finns två typer av lösenord som kan användas i en PDF-fil. Ett. Ett lösenord som begränsar vissa funktioner. Såsom utskrift, kopiera och klistra in. Detta är den vanligaste typen. {Ägare} 2. Ett lösenord för att öppna filen för läsning. {User}.   CutePDF Writer skapa PDF-dokument med hjälp av någon av dina applikationer (måste kunna skriva ut) för att konvertera till professionell kvalitet PDF - med bara ett knapptryck!
       
  PDF Split och Merge Split och sammanfoga PDF-filer   doPDF   Skapa PDF-dokument från alla Windows-program. Skriv ut till PDF via den virtuella skrivardrivrutinen doPDF.
       
  Pdf995   Skapa PDF-dokument från alla program, kombinera dokument till en enda PDF, automatisk koppling insättning, hierarkiska bokmärke insättning, PDF-konvertering till formaterad HTML eller DOC (endast text), integrering med Word verktygsfält med automatisk innehållsförteckning och länka generation; autoattach till email, brevpapper och stämpling   Scan2PDF skanna dokument och spara dem som PDF-filer.
       
       
       

 

 

Programvara för fri