Programvara för fri

 
     
 

     Programvara för USB-minne

       
       
       
       
  PortableApps.com är en programvara för USB-minne, kan du bära alla dina favoritprogram på en bärbar enhet eller Cloud Drive och använda dem på vilken dator som helst. Nu kan du få din egen webbläsare med alla dina bokmärken och tillägg, din fullständiga kontorsprogram, ditt foto redaktör, hela din musiksamling, dina favoritspel, era utvecklingsverktyg och mer.   Re-Enable är en programvara för USB-minne, var utformad för att reparera vänster över skador orsakade av virus, malware, trojaner.
       
  Lupo PenSuite är en programvara för USB-minne, den fria samlingen av portabla program för alla all-in-one för varje behov helt fri och portabel översatt på 28 språk ingen spyware, adware eller virus, lätt att använda och att anpassa över 160 program och spel inkluderade tusentals program och spel tillgängliga.    
       
  PeToUSB är en programvara för startbar USB    ansökan om formatering och göra startbart, USB-minnen och USB-hårddiskar och eventuellt kopiera utsignalen från en lyckad BartPE / WinPE bygga till enheten. Det finns alternativ för att säkerhetskopiera / återställa MBR på en enhet.   EasyBCD är en programvara för startbar USB dual boot datorn på några sekunder. Starta både från och till USB-enheter, ISO-bilder, virtuella diskar och mycket mer. Boot någonstans. Skapa startbara USB-minnen med reparation verktyg som du kan ta med dig överallt. Skydda mot katastrof. Skapa poster för att starta upp återvinning verktyg eller felsäkert läge för att förbereda för en regnig dag. Smärtfri redigering. Lägga till, byta namn, ta bort, konfigurera och ändra ordningen på posterna på infall. Lösa svåra problem. Använd EasyBCD att felsöka Windows, säkerhetskopiera och reparera bootloader, och mer. Kraftfull scripting med NeoGrub Du har makten att dölja partitioner, ändra aktiva flaggor, och skapa komplexa boot scenarier.
       
  uSbuntu Live Creator är en programvara för startbar USB skapar bärbar, startbar och virtualiserade USB-sticka som kör Linux.   EASEUS Disk Copy är en programvara för bootbar USB kopiera och säkerhetskopiera alla dina hårddisk, kan det hjälpa dig med uppstartsproblem. Inbyggd brinnande funktioner gör automatisk startbar CD / DVD-skapande för att kopiera hela hårddisken lätt. Partition kopiera & Disk Copy: Kopiera en partition / disk till en annan sektor för sektor med en startbar CD. Sektor för sektor kopia att göra fysiska 1:1 kopior (kloner) av hårddiskar och partitioner med 100% identitet med originalet.
       

 

 

Programvara för fri