Programvara för fri

 
     
 

     Programvara för barn gratis

       
       
       
       
  Tux Paint Tux Paint är ett gratis och prisbelönt ritprogram för barn i åldern 3 till 12 (till exempel förskola och K-6). Tux Paint används i skolor runt om i världen som en datakunskaper ritning aktivitet. Den kombinerar en enkel att använda gränssnittet, roliga ljudeffekter och en uppmuntrande tecknad maskot som guidar barnen när de använder programmet.   LEGO Digital Designer Med LEGO Digital Designer MINSTORMS läget har du tillgång till hundratals virtuella LEGO MINDSTORMS och element Technic. Du kan designa din nästa robot modell från grunden, eller dokumentera din skapelse och dela på NXT Log!
       
  Rays Bokstäver och siffror Fri , Gratis, roligt att använda pedagogisk programvara för barn i åldern 3-6 år. Ett bra sätt att lära sig alfabetet, siffror, räkning, enkla stavning, färdigheter tangentbord och mycket mer. Enkelt, underhållande, pedagogiska spel som ditt barn kommer att vilja spela igen och igen. Med ett urval av amerikanska eller brittiska stavning ..   Memory Spel 5 Free Memory spel för barn: Absorbenterna dölja 16 identiska bilder, allt blandas ihop. Din uppgift är att hitta alla likadana bilder.
       
  Europeiska Geografi Tutor Lära länderna i Europa och Afrika, och de stater i USA, är enkelt tack vare denna trio av beprövade utbildningsprogram.   Childsplay Childsplay är ett roligt och spara sätt att låta barn använda datorn och samtidigt lära dem lite matematik, bokstäverna i alphabeth, stavning, öga-hand-koordination etc.
       
  Tux Typing   Gör lära sig att skriva för barn kul!   Simple Paint Ett enkelt ritprogram för barn. hans lilla målning program är avsett för att lära små barn att hantera musen och ha kul med färger och former.
       
  Cars 2 Färg Måla karaktärerna från Cars 2. Du kan färglägga den tecknade bilar att välja någon färg du gillar.   Ritning för barn är ett gratis ritprogram för barn med många fina alternativ.
       
  Anslutna Kids Coloring Book Free print och färgsidor färgläggning. Bilder för unga förskola artist samt äldre konstnär. Klicka bara på en bild för att göra den LARGE och färga den med din favorit-program eller för hand.   Kea Målarbok Den Kea Coloring Book är ett roligt och pedagogiskt målarbok för barn i alla åldrar!
       
 

Programvara för fri