Programvara för fri

 
     
 

    Programvara för foto mixning gratis

       
       
       
       
  Bild Inc är en programvara för foto blanda fritt Skapa image kompositioner med lager och masker. Blanda flera bilder tillsammans, skapa intressanta konsistens överlägg, eller lägg kant och ram på dina bilder.   Morpheus Photo Mixer är en programvara för foto mixning fri compositing programvara som blandar upp ansikten och kroppsdelar mellan två bilder. Placera en persons huvud på någon (eller något) annans kropp eller kombinera de roligaste funktionerna av två personer att skapa en hypotetisk tredje person.
       
  Shape Collage är en programvara för foto blanda fritt skapa bild collage på mindre än en minut med bara några musklick. Bilder är automatiskt och intelligent placerade med en mycket snabb patentsökt metod. Använd bilder på din dator eller från webben för att göra collage. Gör collage i alla tänkbara form.   ScrapbookFlair är en programvara för foto blanda fritt dela dina klippböcker med familj och vänner. Gör vackra scrapbooks från dina digitala foton på några minuter. Fri tillgång till fantastiska bakgrunder, prydnader, och designmallar.
       
  EM Free Photo Collage   är en programvara för foto mixning gratis roliga och väldigt enkel att använda verktyg för att skapa imponerande fotokollage och digitala klippböcker med dina foton. Du kan välja en favorit foto som bakgrund, ordna flera foton på papper, sedan tillämpa verksamheten till dem, såsom roterande, ändra storlek, lägga ram, byta ställning, och ändra overlay ordning, och sammanföra dem i bilden med mask mallar. du kan också välja ett collage mallar, dra och släpp dina foton för att skapa oförglömliga gåvor och minnessaker.   webGobbler är en programvara för foto blandning som gör att du kan skapa foto mosaik bilder från din egen dator. Ett foto mosaik bild består av små bilder som fogas samman på ett sådant sätt att, på avstånd, de smälter samman för att ge sken av en ny bild.
       
  Fusion Tillåter att sammanfoga flera bilder av samma scen i ett.  

Foto-Mosaik hjälper dig att skapa mosaik-bilder, som består av många små bilder (kakel), från dina egna bilder.

 
       
  Fotoramar och effekter Free är ett program för fotoeffekter gratis, digitalt foto verktyg som låter dig lägga till ramar, gränser och filtereffekter på dina digitala bilder.   Funny Photo Maker   är en programvara för foto blandningseffekter hjälper redigera foton med 150 + vackra fotoramar, ansikte roliga och konstnärliga effekter, bilder exportmarknader i bildfilen och GIF animation och enkelt förvandlar dina foton till konstnärliga och intressant mästerverk! Rika Fotoramar: skyltar, händelser, berömdheter, spel etc. Face roliga effekter: populära stjärnor, djur, filmscener, etc. Underbara konstnärliga 3D fotoredigering effekter, full anpassning inställningar, roliga uttryck.
       
  Foto! Editor är en programvara för foto blandningseffekter, kan du ta bort röda ögon direkt, förstärka färgen på bilden, göra roliga karikatyrer, lägg häpnadsväckande ljuseffekter, räta, sampla och beskära bilder. Den Denoise Verktyget är en av världens bästa för att effektivt ta bort luminans och färg buller från digitala bilder under dåliga ljusförhållanden. Du kommer också att uppskatta Make Up verktyg som erbjuder en komplett uppsättning av retuschering filter för att göra det bästa av dina porträttbilder.   PhotoScape Portable är en programvara för foto effekter roligt och enkelt fotoredigeringsprogram som gör att du kan fixa och förbättra bilder. specialeffekter ingår.
       
  PhotoFiltre Portable är en programvara för foto effekter komplett bild retuschering program. bläck eller mosaik effekter det finns också   PhotoFiltre   är en programvara för foto effekter komplett bild retuschering program, bildredigerare och Optimizer, pointillism, pussel effekt, mer än 100 filter.
       
  PhotoShine är en programvara för fotoeffekter som låter dig använda rolig, söt och iögonfallande effekter till dina favoritbilder. ger dig ett enkelt sätt att göra fotokollage genom att lägga till ditt foto i olika vackra mallar   Pixlr-o-matic är en härlig, Instagram-liknande program som hjälper dig att göra dina bilder till något speciellt. Förvandla dina foton till sval sett vintage och retro snaps! Med denna roliga och enkla mörkrum du kan använda filter, belysning och gränser så enkelt som ett två tre.
       
  FotoSketcher   Konvertera dina digitala foton till en skiss, en målning eller en teckning. Mer än 20 olika stilar finns tillgängliga från blyerts till akvarell eller olja målningar, penna och bläck ritningar och teckningar.   Bild att skissa   konvertera en bild till utmärkt skissa och måla akvarell.
       
  Serietecknare    Denna kompakta och enkla att använda grafikprogram möjliggör även en dator nybörjare att skapa roliga karikatyrer eller realistiska bilder tillämpar kreativa varp effekter på några minuter.   Easy Photo Effects   är en programvara för fotoeffekter förmodligen den mest lätt att använda foto editor du någonsin kommer att hitta. Med bara ett klick på en knapp kan du konvertera dina bilder till svartvitt konstverk, ge dem en vintage sepia look eller tillämpa en cool film effekt.
       
  Ansikte kontroll är en programvara för fotoeffekter Plug-in är ett precisionsverktyg för ansiktsuttryck syntes, för att göra karikatyrer av bilder, och för animerade porträtt skapelse.   Face Smidigare är en programvara för fotoeffekter speciella fotoredigeringsprogram. Ibland ansiktet huden på bilden ser inte bra. Face Smidigare jämnar ansiktet huden på ett enkelt och snabbt sätt och gör bilden vackrare.  
 

Programvara för fri