Programvara för fri

 
     
 

    Programvara för fotoalbumet gratis

       
       
       
       
  Picasa   är ett program för fotoalbum gratis hantera, redigera och visa upp dina bilder på ett ännu mer bekvämt sätt, både offline och online - tack vare Picasa webbalbum synkronisering verktyg.   Hofmann Digital Album   är en mjukvara för fotoalbum gratis skapa digitala fotoalbum och beställa tryckta kopior på nätet
       
  JAlbum   är en mjukvara för fotoalbum gratis generator med index sidor och bildspel.   Foto Album Creator    är en programvara för fotoalbum gratis med FG Photo Album Creator kan du enkelt göra fotoalbum. Fotoalbumet sparas som körbar fil (. Exe) så det kommer inte att behöva några tittare att köra. Med enkla musklick kan du lägga till bilder, lägga till kommentarer på bilder, lägga till albumet Välkommen och slutet text, lägga till musik-fil som spelas upp när du startar albumet.
       
  DigiBookShelf   är en mjukvara för fotoalbum som hjälper dig att skapa ett digitalt fotoalbum med dina digitala bilder, bilder och videoklipp! - Du kan skicka dina digitala fotoalbum enkelt till dina vänner via e-post! - Det är möjligt att dela dina digitala fotoalbum med dina vänner över hela världen!   FxFoto   är en mjukvara för fotoalbum, ett enda verktyg för att organisera, arkivera, redigera, förbättra, och collage layout och bildspel med dina foton.
       
  AAA webbalbum   är en mjukvara för fotoalbum gratis, nu kan du skapa snygga webbalbum foton från dina digitala bilder och ladda upp dem på din egen hemsida med SWGSoft s freeware webb fotoalbum - kraftfullt och enkelt verktyg för att göra dina egna snygga webbalbum!   Arclab Thumb Studio Thumb Studio är ett lättanvänt bildgalleri, miniatyr, bildspel och webb fotoalbum skapare för alla. Dess också en bild omvandlare, vilket ger dig möjlighet att skapa 3 olika bildstorlekar på en gång, konvertera dem till ett annat format.
       
  PhotoMeister   är en mjukvara för fotoalbum gratis hantera, publicera och redigera foton med digitalkameran, bildspel, e-post, fotoböcker. Importera bilder från de flesta digitalkameror direkt i din dator Sortera, ordna, filtrera och beskära dina bilder och även ta bort röda ögon. Konvertera dina bilder till webbsidor, e-post eller skärmsläckare. Skapa fotoalbum för att skriva ut eller exportera som PDF-filer. Skapa VCD för din DVD-spelare för att visa dina bilder på din TV.   Desktop Författare DeskTop Författare är en ebook elektronisk publicering programvara som gör att du snabbt, enkelt och professionellt skapa och / eller sälja sidan vrida elektroniska publikationer såsom böcker, eCatalogs, eBrochures, ePresentations, fotoalbum och mycket mer. Skapa DNL e-böcker för Windows, Mac och Android. presentationer, nyhetsbrev, fotoalbum eller marknadsföring, e-böcker, digitala fotoalbum.
       
       
       

 

 

Programvara för fri